Хлопець Проплив В Темряві 1 Кілометр, Щоб Врятувати Потопаючу Дівчинку!

ПОЛИТИКА

Яке наше уявлення про героїв? Він, мабуть, високий, мускулистий, з величезними біцепсами, щетиною і темними окулярами. Але, насправді, це всього лише кінообраз. Адже справжні герої серед нас, і ви не можете розрізнити їх в натовпі.

Саме такий герой живе в місті Усть-Кут, в Іркутській області, його звуть Богдан. Одного вечора двоє друзів йшли додому. Раптом здалеку почувся чийсь крик і крик про допомогу. Вони були зовсім поруч з річкою. Відразу стало ясно: хтось тоне. Недовго думаючи, Богдан тут же кинувся в воду, а його друг побіг за допомогою.

Богдану довелося проплисти близько кілометра в темряві, щоб знайти потопаючого. Це виявилася маленька дівчинка. Хлопець схопив її і, долаючи течію, поплив до берега. Весь цей час він намагався поговорити з малятком, щоб вона не лякалася. Через деякий час до Богдану підплив ще один чоловік, і разом вони успішно витягли дівчину на берег.

Як з’ясувалося пізніше, Богдан Огородніков працює рятувальником в місцевому річковому клубі. Він дуже добрий плавець і знає, як надати першу допомогу потопаючому людині. Користь від останнього була не потрібна. Дівчинку доставили в лікарню: слава Богу, вона не постраждала. Потім поліція почала з’ясовувати всі подробиці події.

А Богдан Огородніков був офіційно нагороджений медаллю «За порятунок потопаючого». Ось він, справжній герой — скромний і чесний!