Я Народила П’ятьох, Але Привезла Додому Тільки Одного: Четверо Дітей Пішли З Життя Протягом Кількох Днів Після Народження!

ПОЛИТИКА

Дочка Сари і Діна Мамма — Софі, син Генрі і дівчатка-близнята Елла і Грейс — трагічно не вижили через ускладнення після передчасного народження.Колишня зірка австралійського союзу регбі і його 34-річна дружина-адвокат пережили стільки мук, що, коли їх син Альфі народилася здоровою на 36 тижні, вони не купили ніяких дитячих речей.
«Ми жили тиждень за тижнем і не могли змиритися з тим, що все буде по-справжньому, поки він не повернеться додому з нами», — сказав Дін Фемайлу.

Вперше вони дізналися, що вагітні дочкою через п’ять місяців після того, як одружилися.Однак через тиждень після їх 20-тижневого сканування у Сари почалася кровотеча, і лікарі сказали їй, що вона була розширена на 3 см з ознаками пошкодження амниотического мішка, що є ознакою передчасних пологів.

У Сари почалися пологи, а «прекрасна» Софі була «занадто мала, щоб вижити» і померла незабаром після народження.
Згодом їй поставили діагноз «слабкість шийки матки» — коли шийка матки не може зберегти вагітність, що призводить до викидня або передчасних пологів.

Через півроку подружжя з радістю виявили, що знову чекають дитину.У Сари був цервікальний серкляж — також званий цервикальним швом — щоб забезпечити здорову вагітність.Однак на 28 тижні у неї сталося плацентарна кровотеча, і її терміново доставили в лікарню, де лікарі безуспішно намагалися зупинити передчасні пологи їх сина Генрі. Тримати його на руках довелося не довго, так як він був швидко доставлений у відділення інтенсивної терапії новонароджених (ВРІТ) для ретельного спостереження.

Але маленький хлопчик заразився інфекцією і не був досить сильний, щоб боротися з нею, і помер через дев’ять днів на руках у своєї мами.Коли Сара дізналася, що вагітна втретє, їй кожні два тижні робили сканування, щоб перевірити, чи не коротшає шийка матки.

Напередодні народження їх тепер уже трирічного сина Альфі вона відчувала напади «занепокоєння». Але він народився в 36 тижнів, і після 24 годин у відділенні інтенсивної терапії та ще п’яти днів в спеціальному догляді він зміг повернутися додому.

Два роки по тому Сара виявила, що вагітна однояйцевими близнятами Еллою та Грейс.

Але вони народилися через 20 тижнів після розвитку синдрому «близнюки-близнюки», коли існує дисбаланс кровотоку між кожним близнюком, що загрожує серцевою недостатністю та іншими серйозними ускладненнями.

» Пологи були особливо важкими, тому що ми ледь не втратили і Сару. Грейс вижила протягом 25 хвилин і провела все своє життя на руках, в той час як Елла померла під час пологів «, — сказав Дін.

Пара каже, що, хоча їм подобається бути батьками Альфі, вони щодня думають про своїх чотирьох інших дітей.