Трійнята Були Схожі Як Три Краплі Води! Сьогодні Їм Виповнилося 18 Років!

ПОЛИТИКА

Багатодітні матері — це особливий рівень майстерності, відповідальності та особистої мужності. Вони вибрали цей подвиг в перший раз, і вдруге, і втретє. А ті, хто щодня справляється з вихованням двох або навіть трьох, взагалі заслуговують медалі. Звичайно, щастя набагато більше, але скільки труднощів належить подолати!

Це вражає, коли є відразу троє дітей.

Цікаво спостерігати за такими сім’ями з боку. Адже ви кожен день намагаєтеся вижити в цих буднях!

Батьки цих трійнят одного разу одружилися і вирішили присвятити трохи часу один одному, пожити для себе. Але життя для себе швидко набридає, стає нудним. Через пару років вони відчайдушно захотіли дитини.
Сказано зроблено!

Новина про вагітність наповнила пару щастям.УЗД було шокуючим: на моніторі пульсували відразу три серця. Мама була просто в захваті, хоча і трохи хвилювалася про своє здоров’я. Папа більше хвилювався, він не очікував такого фінансового навантаження.

На щастя, молода дружина відчувала себе чудово, благополучно народила абсолютно здорових дівчаток.Зовсім як янголята.Батьки не могли намилуватися ними вдосталь, одягали їх однаково, тому відрізнити крихт було неможливо. І дівчатка, породнившись навіть в животику, і на волі довго не хотіли розлучатися. Доброзичливі, спокійні, вони стали найкращою підтримкою в світі друг для друга. І батьки балували їх, як могли.

Дорослі дівчата — рідкісні красуні, все ще схожі один на одного зовні. Але вони не стали однаковими всередині: у всіх різні смаки, інтереси і бажання. Вони вчаться в університеті, разом працюють в модельному бізнесі і багато подорожують.Тільки ось з фанатами проблема: вони постійно плутаються, а трійнята намагаються пожартувати над молоддю. Але це не зловмисно, тому що батьки виховували їх добрими, скромними і порядними.