Їх відрізняє лише мама. Як склалося життя повністю ідентичних трійнят?

ПОЛИТИКА

Одну вагітну молоду жінку на УЗД чекав великий сюрприз — як виявилося, вона готувалася стати матір’ю відразу трьох дітей! Звичайно, цей випадок незвичайний сам по собі, але майбутня мама була рада такому потрійному щастю.

І ось настав день пологів — і незабаром у неї з’явилася можливість побачити своїх трьох синів. Як виявилося, вони виглядали абсолютно однаково — як ніби були точними копіями! Це дійсно унікальний випадок: такі діти народжуються в одному випадку з 300 000 000.

У всіх трьох було одне й те саме родима пляма, але тільки у одного воно було трохи світліше. Вражена жінка провела генетичне тестування, яке показало, що у неї дійсно були однакові трійнята.

Спочатку молода мама була спантеличена — як відрізнити своїх власних малюків? Зрештою, якщо не мати — то хто ж це? Але незабаром їй стало трохи легше — коли індивідуальності її синів почали формуватися і відрізнятися.Як виявилося, один з малюків зростає спокійним і усміхненим, інший, навпаки, гучним і плаксивим, а третій молчалівин і Тихін. Саме так мама відрізняє малюків один від одного, тому що вони абсолютно однакові зовні.