На свій 25-й День народження я запросила всіх своїх друзів в ресторан. У якийсь момент до мене підійшла незнайома жінка і передала записку

ПОЛИТИКА

У свій 25-й день народження я зібрала всіх своїх друзів в ресторані, ми весело провели час, ніхто не думав про поганих речах. Увечері я вийшла на вулицю подихати свіжим повітрям.До мене причепилася якась циганка. Я відмахнулася від її ворожіння, сказав, що у мене відпустка і мені колись. Потім вона сунула мені в руку згорток і пробурмотіла: «Твоя дитина … »У мене не було часу повернути посилку назад; мені довелося покласти її в сумочку. Вранці я розбирала подарунки і згадала про циганку. Я відкрила пакет, на якому було написано: «Калдарас Олексій 09.06.2010, вул. Виставкова, 40, Новосибірськ». Назва мені нічого не говорило, тому я вирішила з’їздити туди, подивитися, що це за місце. Я викликала таксі, назвала адресу, а коли приїхала — то була шокована. За цією адресою знаходився дитячий будинок № 6.

З якоїсь причини мені захотілося дізнатися про дитину, чиє ім’я було написано на листку паперу. Лікарі розповіли мені: циганська дитина 1,5 років потрапив до дитячого будинку тиждень тому через хворобу матері. Здоровий, спокійний і активний, але його тут не люблять через його походження. Я почала шукати відповіді на запитання, що це був за хлопчик, чому його ім’я виявилося таким різким для мене в мій день народження.

Я пішла з директором до дітей, побачила Льошку — милого, крихітного малюка з великими блакитними очима. Я пішла з притулку засмученою, бо не розуміла, чого від мене хоче циганка і чому вона назвала хлопчика моєю дитиною. Я страждала весь тиждень, мені було шкода маленьку дитину з великими очима. Я не витримала і пішла до нього, купила дещо смачненьке. У дитячому будинку були раді таким гостям, тому відразу ж впустили. Я підійшла до малюка, почала діставати іграшки, переодягати його в новий одяг.

Малюк здивовано подивився на мене, а потім сказав «Мама» і обійняв мене своїми пухкими ручками. Я залишила дитину в сльозах, але далеко не поїхала. На півдорозі я розгорнула машину, повернувся, пішла до директора, а потім почала збирати документи для усиновлення. Я забрала дитину через місяць, була щаслива і задоволена.

Через рік після цього я була оглянута гінекологом, щоб вибрати метод контрацепції, так як ще не хотіла власних дітей. Там я дізналася, що не зможу мати дітей через аномалії в розвитку матки. Я згадала, що циганка говорила про свою єдину дитину. Ось такий подарунок з пророцтвом я отримала на свій день народження.