Нічого дорогенька розлyчення не за горами. І квартира твоя нашою стане — погрожувала свекруха, а я тоді лише розсміялася

ПОЛИТИКА

З Андрієм ми досить довго були у відносинах, любов була величезна, тому вирішили одружитися. Але свекруха не дуже то, м’яко кажучи, то зраділа цій новині.Батьки подарували мені двокімнатну квартиру в центрі, тому з житлом проблем не було. А на ті гроші, які подарували на весілля, ми вирушили в подорож. Звичайно, і ця новина не втішила мою підступну свекруху.До речі, крім сина, у неї є ще дочка, така ж гадюка, до того ж, дурна, як пень. До своїх 25 років у неї немає освіти, крім шкільної, і вона ні дня в своєму житті не працювала. Так і сидить на шиї у матері.Після весілля ми з Андрієм домовилися, що всі зароблені нами гроші вкладатимемо в облаштування квартири. Але кожен місяць в день зарплати чоловіка до нас в гості бігла свекровушка, але Андрій відразу ж дав зрозуміти, щоб на гроші не розраховувала. Тоді ця підступна жінка підійшла до мене і пригрозила:

— Нічого, дорогенька, розлучення не за горами. Ти нам не потрібна. І квартира твоя нашою стане! Запам’ятай мої слова.Тоді я тільки розсміялася з її слів.Бувала вона у нас частенько. Я намагалася тримати себе в руках. Коли вона зрозуміла, що її ігнорують, змінила тактику. Одного разу свекруха заявилася до нас з фотографіями, на яких були я і якийсь мужик, ми обіймалися.У те, що це фотомонтаж, чоловік не повірив — і ми розлучилися. Ще свекруха його надоумила відсудити у мене частину квартири, але батьки подбали про це заздалегідь і зробили дарчу на мене ще до заміжжя.Фотки я не стала викидати, щоб винуватці були покарані. Я звернулася до свого однокласника, який працював в правоохоронних органах, і попросила допомогти. Віддала йому фотографії, а він, як судмедексперт, лише підтвердив, що це фотомонтаж.

Тоді я вирішила подати до су ду на свекруху за наклеп і в заяві описала все до найменших подробиць. Сестра чоловіка побачила перша звістку, вмовляла колишнього залагодити все зі мною. Той прибіг і почав проситися назад, благав забрати заяву. Серйозно? Він був такий жалюгідний, навіть не розумію, як я могла його раніше так любити.-Ти зі своєю мамою хотіли зробити з мене дівчину з низькою соціальною відповідальністю, аморальну зрадницю і брехуху. Ще й очі на мою квартиру поклали! Тому і я вас щадити не стану. Нехай кожен з вашої сімейки отримає по заслугах!Всі хором вони вибачалися після судового процесу.

До речі, було винесено вирок — виплатити мені моральну компенсацію. Свекруха знову почала мене обра жати і погр ожувати. А колишній зі своєю сестрою лише нили, що немає такої суми у них.Су ддя після всього цього передумав і компенсацію виписав особисто свекрусі за те, що аморально поводилася в залі суду. І збільшив шт раф в два рази. Тепер цієї нахабної жінки немає в моєму житті, крім її щомісячних вип лат. Будь-яке зло не повинно залишатися безкарним.