Оля наpoдила дитину лише для себе, нічого не вимагаючи від батька доньки.

ПОЛИТИКА

Оля працювала барменом з ранку до вечора. У перервах, коли не було наpoду, вона ще встигала вивчати матеріали з навчання. Навчалася вона заочно на економіста. З таким щільним графіком часу на відпочинок, а тим паче на розваги не було. Оля майже після школи переїхала від батьків. З ними вже неможливо було перебувати в одній квартирі. Вони знаходили 1000 причин, щоб зробити Олі зауваження, то вона не так забралася, то підлога погано помита, то котлети пригоріли. Весь час говорили, що господиня вона погана, і сама жити не зможе. Ось Оля взяла та переїхала від них на орендовану квартиру. Старшій сестрі Олі пощастило більше.

Після школи батьки також ставилися до старшої доньки, але вона поїхала в інше місто до тата-дядька. Дядько ставився до дівчинки краще, ніж власні батьки. Він допоміг їй скласти іспити, і сестра вступила до університету, а потім і почала працювати. Олю батьки в місто до дядька не пустили, сказали, що нехай буде під боком. Подружки бачили, як Оля працює практично цілодобово, так що запропонували їй взяти пару вихідних і піти відпочивати. Оля погодилася. Дівчата пішли до боулінгу і залишилися там на 3 години. Потім до них приєдналися двоє хлопців, всі місця були зайняті, і вони запропонували зіграти разом. Дівчата не відмовилися. Після боулінгу всі поїхали до Олі, бо вона має окрему квартиру. На ранок Оля прокинулася з одним із тих хлопців-Антоном.

Але вони дружньо попрощалися і все. За місяць Оля розуміє, що вагiтна. Першою повідомила свою подругу, з якою відпочивала того дня: -І що батько виходить Антон? -Так, але я залишу дитину. Я вже люблю цю дитину і хочу наpoдити. Подруга відразу повідомила таку новину Антону, і він увечері приїхав до Олі: -Розумієш, тобі потрібно пoзбaвитися дитини. Я не зможу утримувати тебе і дитину, справа в тому, що я одружений і маю 3 дітей. -Я від тебе нічого не вимагаю, алiменти не потрібні.

Я хочу наpoдити собі. Коли Оля повідомила такі новини батькам, вони підтримали доньку. Вони тут же змінилися у своїй поведінці, все ж таки перша онука наpoдиться. Мама почала допомагати з дитиною, тато з фінансами. Так з появою доньки у житті Олі все стало лише краще.