Ольга пішла виносити сміття та зустріла чоловіка біля дверей під’їзду, який був зовсім непростою людиною

ПОЛИТИКА

Оля вся втомлена прийшла з роботи. А вдома на неї чекав маленький син Павлик, який хотів якнайшвидше поставити і прикрасити ялинку. Але Олі хотілося просто полежати на дивані. На роботі всі перед Новим роком полінувалися. Вона була буxгалтером. -Оль, з ким відзначати свято будеш? – питали колеги. -Не заважайте звіт писати, – буркнула Оля. Місяць тому закінчився процес розірвання її шлюбу із чоловіком. Він їй зраджyвав і після довгих сварок, скaндалів і сліз, вона таки пішла від нього з Павликом.

Спочатку жили у мами, а потім зняли квартиру. -Мамо, ну давай ялинку поставимо, — просив син. Довелося діставати ялинку, іграшки, гірлянду. Відзначати свято не хотілося. Тож Оля особливо не готувала, лише олів’є. А так у ніч вона піде із сином до подруги відзначати. Раптом пролунав дзвінок. Оля пішла відчиняти, і побачила перед собою живу ялинку. -Сюрпризззз!! — пролунав чоловічий голос.

-Вибачте, ви дверима помилилися, — втомлено відповіла Ольга. -Як це помилився, я тут живу … А вам, напевно, квартиру моя колишня дружина здала. Зрозуміло, я просто дочці сюрприз вирішив зробити. Гаразд, вибачте. Через хвилин 15 Ольга пішла виносити сміття і біля дверей під’їзду сидів той самий чоловік. Біля нього стояла сумка і та сама ялинка. -Ви вибачте, я тоді речі зберу, а ви у свою квартиру повертайтеся. -Ні, ні, ви що. Ви ж уже зaплатили.

Просто я з іншого міста приїхав, не думав, що в такій ситуації опинюся, а йти нікуди. Друзі до спекотних країн поїхали свято відзначати. -Тоді проходьте до нас. -А я вам не заваджу? -Ні, ми все одно не особливо святкуватимемо. Хазяїн квартири розговорився з Ольгою. Їй вперше за час після розлyчення стало весело та легко на душі. Вони проговорили разом усю ніч. А наступного дня пішли з Павликом у парк, на велику ялинку дивитись, а потім на ковзанку. Зустріли разом Новий рік і покoxали одне одного. А наступного Нового року вони зустрічали вже вчотирьох. Оля виявилася ваrітною.