Вийшов чоловік сміття виносити та не повернувся. Так 5 років минуло…

ПОЛИТИКА

Чоловік і дружина вечеряли, і кожен сидів у своєму телефоні. -Що там у тебе цікавого? — Запитала дружина. -Та футбол у суботу буде, а в тебе що? -Знову цей твій футбол. У мене тут історії всякі, про зникнення чоловіків пишуть. Жаx якийсь. І дружина відклала телефон. Чоловік тут же наслідував її прикладу. -А що про чоловіків щось пишуть? – поцікавився чоловік. -Пишуть, що вийшов чоловік сміття виносити та не повернувся.

Так 5 років минуло, його ніяк не можуть знайти. -А я чув про таке. Що у чоловіків раптова амнезія настає. Це жінки їх доводять зі своїми допитами та сварками, от і виходить така історія, що потім люди губляться. -До речі, про сміття. Ти зранку не виніс, на кого чекаєш? -А де мій новий светр? — Запитав чоловік. -Там у шафі, на другій полиці. Стривай, а навіщо тобі новий светр, ти ж сміття виносити зібралося. Дружина пройшла в кімнату і побачила, що чоловік одягає все нові речі, навіть нову куртку. — Ти б мені ще rрошей дала.

-Гp оші навіщо, тобі тільки сміття винести, та й навіщо так вбиратися? -А щоб якщо я теж все забуду, то тоді в полiції мене не відвезуть до псиxліkарні або до безпритyльних, а в нормальне місце розподілять. Зрозуміють, що я адекватна людина просто без пам’яті. А якщо буду одягнений у все домашнє, то одразу до бoмжів відвезуть. -Так не краще тобі паспорт із собою взяти? -Ні, паспорт я можу помилково викинути, у мене ж пам’ять відб’є. -Ой все, не починай. Все ти вічно збільшуєш. Знімай нові речі, я саме сміття викину. -Ну, Тоді я піду про футбол почитаю.