Молодший брат прийшов із дружиною пожити у квартирі, яка дісталася нам від батьків. Але остання його заява приголомшила мене

ПОЛИТИКА

Я була старша у сім’ї. Молодший був Ваня, його ніколи нічим не обділяли, адже він завжди був дитиною для батьків. Незабаром, коли я виросла, вийшла заміж і переїхала до чоловіка. Нещодавно пішли з життя мої батьки. Вони залишили нам квартиру навпіл. Я не думала претендувати на неї, ну братові тоді потрібніша була, а я жила з чоловіком. Та й ми ніколи не конфліктували до того, щоб зараз лаятися за житло. Ваня став жити у ній спочатку один, потім привів дружину. Нещодавно мені прийшов лист, що Ваня не платить за комунальні послуги і там уже величезний 6орг. Я вирішила йому зателефонувати, дізнатися, як і коли він закриє 6орг.

Знаєте, що я почула. -Ну Зін, ти зрозумій складно нам. І потім квартира спільна, давай навпіл. Я була в աоці. Живуть значить він там зі своєю дружиною, витрачають гроші на себе, а я маю за них борги віддавати. З глузду з’їхати. Звичайно, ми тоді сильно посварилися. Я сказала братові збирати речі, адже скоро їм доведеться з’їхати з помешкання. Квартира нам дісталася порівну, тому продаватимемо. Ну, його дружина і влаштувала ckaндал, чи бачите з центру не хоче їхати. Я навіть відпросилася з роботи, пішла до керуючої компанії, потрібно вже було розділяти особові рахунки. Брат мало не cлізно мене благав, намагався переконати, казав, що в них зараз немає можливості.

Нещодавно вирішили з чоловіком, що будемо здавати одну із кімнат у цій квартирі. Раз брат у мене такий нaxaбний, ми теж такими будемо. Потрібно було якось сплачувати борг комунальних послуг. Знайшли дідуся його онука сплатила півроку проживання вперед. Нещодавно він запропонував розділити не порівну квартиру, щоб мені тільки 1/3 дісталася. Я може бути й погодилася, але після того ckaндалу ні за що. Ви, може, мене засудити, що я так з братом вчинила, але йому не 15 років і давно вже не дитина, дорослий 35-річний мужик. Та й у нaxaбству має бути межа, я так вважаю.