За сусіднім столиком сиділи дорослий чоловік та його дочка, як я подумав. Але коли дізнався всю правду про них, просто ckaм’янів

ПОЛИТИКА

Мене тоді на день народження покликали, весело було, я майже нікого не знав. Зі мною сиділи за столом дорослий чоловік, йому за 50 на вигляд, і його дочка 27 років їй було, я потім дізнався. Вона так чемно і тепло обходилася з ним, постійно йому говорила тато. А потім їй зателефонували, і вона зі словами, що терміново треба їхати до сина, встала і пішла, та й він з нею, не залишить доньку. Ну я і запитав у друга, про якого сина йдеться. Він мені й пояснив, що про їхнього сина, вони чоловік і дружина вже давно. А чому «тато», та після випадку в магазині, коли йому сказали, що в нього гарна дочка, вона тепер жартома його так називає.

Мені захотілося дізнатися більше про них. Виявилося, що Андрій – це дорослий чоловік, художник. І в молодості, як личить усім стереотипам, він виոивав. Життя котилося до біса, він думав, що успіху він більше не побачить. І тут він йшов вулицею і раптово побачив ту саму Христину, їй тоді було 22. Андрію було 45, він був привабливим, і одразу ж сподобався дівчині. Він покінчив зі своїми ոоганими звичками і з цією жінкою набув слави та успіху. Його картини стали продаватися. Він організував сотню виставок із того самого знайомства з Христиною. А зараз у них росте красень син.

Вони обидва щасливі та улюблені. Мандрують разом, відпочивають разом, працюють разом та сина теж виховують разом. Адже нерівний шлюб може бути ідеальним. І тут точно. Багато хто вважає, що чоловіки у віці – це найкращі чоловіки. Вони вже нагулялися, тепер їм потрібен лише будинок, затишок та родина. Як правило, дівчині з таким чоловіком завжди цікавіше, ніж з молодим. Чоловік у віці він мудрий та досвідчений. Він начебто вчитель, наставник. Та й вони найкращі батьки. Чоловікам завжди ще треба дозріти до батьківства.