Олексій Подзвонив Серед Ночі І Попросив Негайно Приїхати. Стривожив Ольгу Олексіївну Останній Дзвінок Сина Що За Терmіновість Така Серед Ночі

ПОЛИТИКА

Ольга Олексіївна хвилювалася за свого сина. Нещодавно він відсвяткував тридцятиріччя, а радувати її невісткою та онуками не поспішав. Вона спершу з сином говорила, все випитувала коли так коли, а потім вже зневірилася і кинула тими розмовами докучати. І тут Олексій повідомляє їй, що приїде в гості не сам, а з нареченою своєю. Та яка ж вона у нього гарна і вихована була. Все б нічого, та стривожив її останній дзвінок сина. Олексій подзвонив серед ночі і попросив негайно приїхати. Жив її син заможно. Мав заміський двоповерховий будинок з басейном і викупив собі частину соснового лісу. Під будинком була ціла парковка з іномарками, одна краща за іншу. І кому це все повинно було дістатися? Хіба обдурить його, якась діваха до грошей ласа. Справа в тому, що Олексій з дитинства звик, що вся увага батьків була до нього прикута.

Балували вони єдиного сина і ні в чому не відмовляли. Ось і виріс він егоїстом та ще й дітей малих страшенно не любив. Хтось гляне на малюка і відразу якусь любов відчуває, а Льоша тільки роздратування від того мав. Сам собі дивувався, як можна так дітей ненавидіти. Адже ці маленькі створіння ще ні в чому не винні, а була якась огида до них і ні чого з собою не міг вдіяти. Всі його друзі вже давно обзавелися сім’ями і дітьми, а йому до того байдуже. Звуть його в гості, мовляв, посидимо, розслабимося, а як тільки подумає, що там діти будуть бігати, так і відразу якась відмовка знайдеться. Їх інтереси давно вже різнилися. Олексій думав про розширення бізнесу і нових проектах, а товариші про своїх чад говорили. Тому такі посиденьки стали для нього справжнім випробуванням. Ольга Олексіївна теж не розуміла, звідки в сина така відраза до дітей. Він ріс щасливим хлопчиком, ніхто ніколи його не ображав. Та й дитиною він був доброзичливою.

Завжди мав багато друзів серед ровесників. Олексій завжди був їх з батьком гордістю. Добре вчився в школі, самостійно вступив до престижного ВНЗ, а потім свою справу відкрив. На ноги піднявся і батькам допомагав. Весь свій вільний час роботі відав. Проводив зустрічі, вів переговори, підписував контракти, шукав нових клієнтів. Цілий день крутився, як білка в колесі, тому на особисте життя часу не вистачало. Ольга Олексіївна хвилювалася за свого сина. Нещодавно він відсвяткував тридцятиріччя, а радувати її невісткою та онуками не поспішав. Вона спершу з сином говорила, все випитувала коли так коли, а потім вже зневірилася і кинула тими розмовами докучати. І тут Олексій повідомляє їй, що приїде в гості не сам, а з нареченою своєї. Та яка ж вона у нього гарна і вихована була. Скоро і весілля відгуляли.

Свято влаштували пишний, багатий на сучасний лад. Діти не вірили в старі традиції і звичаї, тому зіграли європейське весілля. Незабаром після святкування Ользі Олексіївні серед ночі подзвонив стривожений син і попросив негайно приїхати. Вона відразу ж і зірвалася. Поки їхала, чого тільки не надумала. І все тільки дурні думки в голову лізуть. Під’їхала до воріт, які вже були відкриті; її біля дверей чекав стривожений син. Нічого не сказавши, веде її в кімнату, а там немовля в ліжечку кричить. Олексія побачив і заспокоївся, став сміятися і щось по-своєму агакать. Олексій розповів матері про своє кращого друга і партнера Стаса. Той одружився два роки тому, а недавно його дружина народила сина. Все було у них прекрасно, поки біда не постукала в двері. Стас з дружиною загинули в автокатастрофі і Олексій був для них єдиною близькою людиною. Так що малесенький Макс залишився сиротою.

Віддати його в дитячий будинок Олексій не може, тому вирішив усиновити. Почав займатися документами і сказав про свій намір дружині. Вона навіть подумала, що чоловік жартує, а потім розлютилася. Які діти? Вона молода, красива у неї ще все життя попереду. Не буде ж вона себе марнувати на чужу дитину. Сказала Льоші: або вона, або дитина. Вибір чоловіка був очевидний. Після такого ультиматуму він подав на розлучення і сказав колишній йти на всі чотири сторони. Вперше в житті Олексій відчував себе щасливим. Незважаючи на те, що дружина пішла, він більше не відчував себе самотнім. Цей маленький хлопчик зумів пробудити в ньому батьківські почуття. Новоспечений тато щиро вірив, що незабаром він зустріне жінку, яка стане люблячою мамою для Макса і вірною дружиною для нього.