На вечірці Олена хотіла приворожити мужика, підсунувши ЦЕ у його одяг, але у неї все сталося навпаки

ПОЛИТИКА

Олена зустрічала Новий рік у подруги. Подруга посадила її поруч із дуже цікавим і, як вона сказала, неодруженим чоловіком. «Але врахуй, отримати його буде не просто. Максим дуже успішний художник, дуже освічений і його вимоги до жінок дуже високі.» Розмова за столом з ним не дуже клеїлася, адже її пізнання у галузі статистики навряд чи цікава тема для творчої людини. І хоча він їй дуже подобався, Олена більше відмовчувалась. І раптом, несподівано для себе згадала вчорашню розмову дівчат з відділу про приворот ялинковими голками. Голки треба було непомітно підкласти в одяг предмета кохання і засихаючи, вони повинні були змушувати «жертву» присихати до того, хто ці голки підклав.

Ялинка — ось вона, дві-три голки висмикнути не nроблема. Але як ці голки підкласти? Олена вирішила запросити Максима на танець і, спритно підкласти голки в задні кишені штанів. Бог мій, чого вона не витворяли, намагаючись дістатися руками до штанів Максима. Все даремно, кишень на штанах не виявилося, зате танцем своїм вона вразила, мабуть, усіх. Максима точно вразила. Він порівняв його з канібальськими танцями якихось диких племен, чим відбив у неї бажання повторити спробу. Спробу танцювати, але не спробу приворожити. Адже можна підкласти голки у взуття. Яка з пар взуття в коридорі належала Максимові, вона не знала. І вирішила підкласти голки у все, навіщо їй довелося кілька разів підходити до ялинки за голками.

Але і тут успіх відвернувся від неї. З чиїмось черевиком у руках її застав Максим. Довелося збре хати, що до взуття у неї часто професійний інтерес, мовляв, вивчає які фірми популярні у населення. З подальшої розмови з’ясувалося, що його черевики були у ванній і оскільки фірму їх він їй сам озвучив, то йти за ними Олена вже не наважилася. Після вечірки Максим зголосився відвезти її додому. Це був чудовий шанс залишити ялинкові голки в машині. Але робити це їй не довелося. Виявилось, що своєю екстравагантністю вона вже зацікавила Максима. Він запросив її до себе додому, вивчити його взуття для статистики. Відмовлятися Олена не збиралася, тим більше попереду ще стільки вихідних днів.