Коли Мені Зателефонували З Банку І Сказали, Що Треба Сплатити За Kредит, Я Скам’яніла. Але Коли Чоловік Повернувся Додому, Ось Що З’ясувалося

ПОЛИТИКА

Я одружена вже як рік, зараз виховуємо сина. Із чоловіком ми познайомилися сім років тому. Він здався мені таким розумним, та ще й з інтелігентної родини. Батьки в нього бізнесмени, коли вони подарували синові квартиру, зараз ми живемо в ній. Чоловік у мене заробляє нормально, нам вистачає. Я не працюю, я у деkреті. Нещодавно сталася така ситуація, яка перевернула наш шлюб із ніг на голову. Я тоді дома сиділа, а чоловік був на роботі. Мені зателефонували на домашній телефон. Зазвичай ніхто не дзвонить на нього, крім моїх далеких родичів, яким мама дала мій номер. Я підняла трубку, на кінці дроту була якась молода жінка.

-Здрастуйте, Сергію Івановичу? -А З ким я розмовляю? -Дружина, а в чому власне справа? І тут мені дівчина на іншому кінці дроту відповіла, що це з банку. Мій чоловік тепер відповідальний за кредит. Оскільки позичальник не оплачує, чоловік зобов’язаний nлатити за нього сам. Я до вечора чекала, поки мій чоловік повернеться додому. Ледве не з порога я почала розпитувати його. Він до останнього відпирався, не хотів мені казати. -Світлана, це все брехня, я нікому нічого не винен. -Добре, повинні мої батьки. Все ж таки я з’ясувала, що сталося. Батьки мого чоловіка, мамині бізнесмени, вирішили взяти kредит.

Тоді вони взяли 2 мільйони гривень у банку, а співпозичальником поставили свого сина. Нині борг із відсотками виріс. Дізнався мій чоловік про те, що його батьки не nлатять за kредит лише від мене. Якби з банку не зателефонували, борr би так і збирався. Де ми зараз візьмемо таку непідйомну суму, незрозуміло. Мабуть, невдовзі ми переїдемо під міст жити. Квартиру у нас заберуть сто відсотків. Я вирішила зателефонувати свекрусі та з’ясувати, чому вони не nлатили kредит. Вона почала скандалити зі мною: -Та хто ти така? Ти ще рота відкриватимеш у нашому домі? Ти прийшла, навіть подушку не принесла собою! Ти там ніхто, квартира наша! Треба буде, збереш свої манатки і з’їдеш! Чесно, я такого не чекала від свекрухи. Я не знаю, що нам тепер робити.