Донька Захотіла Залишитися Жити З Батьком, Але Після Одного Випадку Вона Прийшла До Мене І Стала Вибачитись За Свою Помилку.

ПОЛИТИКА

Я подала на роз лучення. Процес тривав 2 місяці. Я з нетерпінням чекала, коли все це скінчиться. Моя донька захотіла залишитись з батьком. Я не очікувала такого. Завжди думала, що мене любить дочка. Вона в мене єдина, і тепер вирішила залишитися з ним. Я вважала, що в мене дружна та міцна сім’я. Але в одну мить все обрушилося як картковий будиночок. Чоловік часто їхав у відрядження. Але останнім часом він їхав туди зі своєю молодою секретаркою. Вона була стрункою, гарною дівчиною, одноліткою нашої дочки.

Секретарка заваrітніла, чому і було роз лучення. Чоловік зраджував мене, хоча він заперечував, говорив, що секретарка заміжня, але я не вірила. Тепер мені доведеться жити у орендованій квартирі. У мене є заощадження. Дочка не хоче переїжджати до мене. У нас двоповерховий будинок, збудували його 5 років тому. Мені там дуже подобалося, але чоловік сказав, що маю піти. Моя дочка не хоче жити у орендованій квартирі. Вона з дня народження жила в достатку, ні чого не потребувала. Вона думає тільки про нові гаджети, обновки, вечірки.

Вона не уявляє, як я страждаю. Для мене стало зрозуміло, що моя дочка егоїстка. Мені дуже бо лячи це усвідомлювати. Ми підписали документи і я пішла. Знайшла однукімнатну квартиру і стала жити там одна. Вдень на роботі, вечорами сиджу сама, дивлюся телевізор. Після розлучення минув місяць, мені стали дзвонити зі школи. Донька не ходила на уроки. І взагалі, вона мала низькі оцінки. Я просила колишнього чоловіка поговорити із донькою, вона мене не слухала. З kоханкою батька вона ходила на вечірки, дискотеки. Батько у свою чергу не ладнав з дочкою і одного разу відправив її до мене, мовляв, тобі потрібен материнський догляд. Дочка стала для нього тягарем, і він хотів позбутися її. Дівчинка повернулася до мене. Вона вибачалася, що залишила мене одну. Зараз вона не спілкується із батьком, образилася. Зате виправила оцінки.