Моєму Чоловікові Зателефонували З Дит Ячого Будинку І Попросили Забрати Дочку. Але У Нього Ніколи Не Було Дочки

ПОЛИТИКА

«Марія, присядь, будь ласка, мені потрібно сказати тобі сказати дещо важливе» — Дмитро глибоко зітхнула і видав: «Мені сьогодні з органів дзвонили: моя дочка зараз в дитб удинку » Марія від несподіванки ойкнула і перепитала: «Яка дочка? Від кого? Це жарт?» — жінка не могла повірити своїм вухам. Дмитро опустив голову: «Ні Маш, це не жарт.

6 років тому, ми з тобою тоді ще тільки познайомилися, я зустрічався зі Світланою, а коли у нас з тобою все серйозно стало, відразу кинув її. Свєтка мене через рік знайшла і сказала що нар одила від мене Анечку. Але не повірив я, пішов подивитися, а там і без анал ізів видно, що моя. Що там зі Свєткою сталося, навіть не знаю, мені тільки подзвонили і запитали чи буду я до себе Аню забирати чи ні» Перша реакція Марії була — закричати.

— «Ні, не потрібна мені чужа дочка!», Але благальні очі чоловіка змусили її сказати зовсім інше: «Добре, давай спочатку відвідаємо її, разом» — обережно сказала дружина Дмитро зрадів реакції дружини і, трохи подумавши, вони вирішили їхати завтра ж.

Марія дивилася на дівчинку і не знаходила в ній схожість з чоловіком, Аня в свої п’ять років, виглядала дуже маленькою і худенькою. Вона тримала в руках пошарпаного ведмедя і коли її про щось питали, ховала обличчя в його шерсті. Сказати чесно, Марії вона не сподобалося, хоча дівчинку було шкода, може, якби вона зовсім чужа була, у Марії б сердечко і тьохнуло, але ревнощі до чужої жінки, тепер перенеслася на дитину.

Виявилося, що Аню у Леськи забрали, адже та вела занадто безладну життя, часто прикладалася до пляшки, гулянки до ранку, про дочку навіть не думала, однак, вона сказала хто батько ани і нічого вже не змінити. Марія бачила рішучість чоловіка забрати дівчинку до них; вона довго намагалася його відговорити, але Дмитро одного разу розлютився: «Сама наро дити не можеш, так і сиди мовчи, а я дочку рідну в дит ячий будинок не здам, не подобається — йди, я один справлюся» Боляче було Марії слухати такі слова, але з якого боку не подивитися, він мав рацію, Дмитро дітей хоче, а вона не може.

У молодості у неї були пробл еми зі зд оров’ям і лі карі незабаром поставили хре ст, що дітей їй не мати ніколи, та й до того ж, Діму вона любила і йти від нього ну ніяк не хотілося. Він працьовитий, кожна копійка в будинок, майже не п’ є, та за такого мужика стільки баб вхопитися, а вона не факт, що краще знайде. Коли Дмитро привіз дочку додому, відразу попередив дружину, побачу що ображаєш — хорошого не чекай. Марія через силу стала доглядати за дівчинкою, зводила в баню, відмила як слід, хоча без сліз на худеньку спинку Ганнусі не поглянеш, одягла її в сукню, коси заплела, ніби з душі відлягло.

Дівчинка виявилася на рідкість спокійною, її не чіпай, вона і не відгукнеться, сидить собі в куточку, Мишкові своєму щось шепоче. «Дика вона якась» — скаржилася Марія сусідкам, но ладно мене, так вона і Діму не визнає, скаже так чи ні, ось і всі відповіді. Іноді дивлюся на неї і думаю, А раптом у нього з головою чого, начебто тиха, тиха, а потім бац і накоїть делов.

Сусідки співчутливо кивали. Дмитро теж змінився, раніше з порога до Марії з поцілу нками та обіймами, а зараз до дочки своєї. Аня спочатку цуралася, а потім звикла і стала за ним хвостиком ходити. Марія звичайно сильно психували, ревнувала чоловіка до його дочки, та ще й чоловік став бурчати, а одного разу поки дочка була у дворі сказав:

«Ти до Ганні як милиці якийсь ставишся, зайвий раз не посміхнешся, а адже їй любляча мама потрібна, а не тітка чужа» Тут-то Марію і прорвало: «Та яка я їй мама, ніхто вона мені і кликати її ніяк, зрозумів і танцювати перед нею, я не маю наміру і взагалі йду я від вас, до мами піду, живіть тут удвох» як хочете»- не втрималася Марія І пішла; думала, прибіжить за неї Діма і буде благати повернутися, але немає. Тиждень минув, інша, а його все немає. Марія в сль ози, мама Маші спочатку заспокоювала її, але розвал в сім’ї доньки вона допустити не могла.

«Не розумію я тебе ніяк, донечко, ти ж жінка, врешті-решт, в чому бідна дівчинка винна? Ну від іншої жінки і що? Ти ж її ростити будеш, вона тебе потім мамою кликати буде. Ну вийшло так, але ти ж повинна мудріше бути, любиш чоловіка — полюби і його дочка» Марія зайшла у двір, Дмитро щось ремонтував в гаражі, поруч сиділа Аня і радісно грала зі своїм ведмедем.

Дмитро її помітив і подивився спідлоба; Марія внутрішньо зіщулилася і зупинилася і тут встала Анечка, взяла батька за руку і повела його до Марії. «Миріться» — сказала Ганнуся і поєднала їх руки. «Вибачте мене» — заплак ала Марія. Дмитро її обняв однією рукою, а іншою притягнув Аню; Марія схлипнула і теж обняла дівчинку. Довго вони стояли обнявшись, поки Ані не надоело, і вона не сказала:» Ми з Мішею їсти хочемо» Дмитро з Марією переглянулися і всі дружно пішли в будинок; нарешті — вони стали однією сім’єю.