Три найбільш «невинних» слова, які зруйнували мій шлюб. Я ЦІ слова більше ніколи в житті не забуду

ПОЛИТИКА

Нарешті після роз лучення я змогла спокійно поїхати зі своєю подругою відпочити. Грошей було небагато, але головне ж не місце, а компанія. Так що і в селі нам буде дуже весело. Ми вже вийшли з поїзда, до села йти всього два кілометри, погода хороша, так ми і попрямували. Тільки на половині шляху подруга стала кульгати: — Не ті босоніжки наділа, вони вже ноги натерли, аж до kрові… бол яче, не можу швидко йти. Тільки я хотіла сказати їй «я ж тобі говорила, що краще кросівки надягати треба було», як тут же саму себе зупинила.

Саме ця жах лива фраза «я ж казала»- стала причиною, по якій я розлучилася з чоловіком. І якщо в перший час ця фраза звучить не так голосно, то через роки, ти просто починаєш червоніти і покриватися потом від злості. Так вже прийнято, що колишній чоловік себе мало не пророком вважав. Його улюблена фраза «я ж говорив» звучала скрізь і всюди. Ось і я за роки життя з ним її на себе стала приміряти, але потрібно позбавлятися від цієї звички. Тому що, як це шлюб зруйнувало, так і дружбу або родинні стосунки може зруйнувати. А все почалося дуже невинно. То пішла в магазин і забула купити доkторську ковбасу, приходжу додому, а він починає:

— Що забула? Це й не дивно, я ж тобі говорив, що потрібно в магазин зі списком ходити. Або коли ми зібралися відпочивати закордоном. Приїжджаємо, а там дощі, і чоловік почав: — Я ж говорив, що краще в липні треба було їхати, а не в серпні. Ось тепер мокнути будемо. Хоча, якби ми приїхали в липні, то була б нестерпна спека, йому вже не догодиш. Іноді доходило до абсурду. Дочка маленька все бігала по кухні, заважала мені готувати вечерю, а чоловік розлігся на дивані. Тут дочка спіткнулася на рівному місці і впала, і чоловік почав: — Я ж тобі говорив, стеж за дитиною, ти ж на кухні з нею. А якби вона впала і на неї каструля з окропом звалилася?! — Так краще б ти встав і допоміг мені з дитиною, а не лежав і командував! Так слово за слово, і ми nосварилися, навіть роз’їхалися. Але чесно зізнатися, я так добре від нього відпочила і зрозуміла, якщо мені відмінно без цієї людини — пора роз лучатися.