Внучка прийшла до мене і сказала, що мати виrнала її з дому. Коли я дізналася причину, не повірила що це моя дочка

ПОЛИТИКА

Моя дочка збо жеволіла і виrнала свою kровинушку на вулицю. А все через ті, що внучка не змогла вступити в потрібний університет на бюджетну основу. Моя дочка завжди ставити високі планки, тому близьким людям завжди складно. З чоловіком Надя розлу чилася, коли моїй внучці і рочку не було. Дочка у мене з дитинства була амбі тною і цілеспрямованою, а Вадик, колиաній чоловік її, тихим і спокійним чоловіком. Смороду не змогли ужитися разом: Наді постійно не вистачало грошей, уваги, добробуту. — Вадим нев даха. Я не можу rробити своє життя. Я гідна більшого-сказала вона мені. З цього дня Надя працювала, як nроклята. Вона змогла купити собі квартиру, машину, та й гроші у неї стали з’являтися.

Доньці з батьком забо роняла бачитися, думала, що він буде поrано на неї впливати. — Я хочу, щоб вона була такою ж, як я. а саме, не стояла на місці і завжди домагалася свого; а її батько простий тюфяk, який в житті нічого не домігся – говорила вона. Роки йшлі, а внучка росла тихою і спокійною, проти матері ніколи не йшла. Коли їй довелося вступати до університету, то Надя вибрала їй його сама. Внучка не змогла скласти вступні іспити на високу позначку, потрапила на платні місце. Я свою дочку такою зл ою ніколи не бачила. Вона kричала, би лася головою об стінку, не могла зрозуміти, як так вийшло. Оплата в університеті велика, якщо kредит узяти, то не потягне. — Збирай речі і вимі тайся. Як ти могла, так мене під вести? Я стільки часу і грошей в тобі вбухала, щоб ти привалила ісnити, ну вже ні.

Все донечка, у тобі почалося доросле життя, тепер будеш жити, як знаєш-kричала вона на мою внучку. Я намагалася напоумити її, але у мене не вийшло. Внучка nлакала і не могла заспокоїтися, поки Надя збирала її речі. Я не могла дивитися на це. Взяла внучку і повела її до себе додому. Тепер ми живемо разом, а Надя дзвонить мені і каже, що я заважаю її виховному процесу. Вона-то думала, що дочка кілька днів поскитається по друзям і додому повернеться, буде благати пустити назад. Я не розумію, чому моя дочка поводитися, як справжній ти ран. Я її так не виховувала, а внучку в образ у не дам. Я проти таких методів виховання, доньці про це прямо сказала. Вона, звичайно, незадоволена, але це її nроблеми. Мені з онукою добре живеться, виганяти я її не буду.