Коли чоловік один поїхав у відпустку, на наступний же день з’явилася свекруха і заявила таке, після чого Олена відразу ж видалила їх зі свого життя

ПОЛИТИКА

— А знаєш, твій не відбувшийся чоловік знову розлучився? Третій раз, між іншим. — Чому мене це не дивує? — Та вже, божевільна матуся — це вирок для дитини. Тому, я вже зараз намагаюся своєму синові давати максимальну свободу, — сказала Люся, спостерігаючи за тим, як її бутуз борсався в снігу, намагаючись встати. — Покладемо, твого сина вже зараз не так-то легко контролювати, — розсміялася Олена. — Не знаю, чи варто все валити на батьків? По-моєму, діти народжуються вже з характером. — Не потрібно заперечувати важливість виховання. Запевняю тебе, навіть з мого бунтаря можна зробити рохлю. — Діма не був рохлею, він був егоїстом, яких мало. Люся ще щось говорила, а Олена згадувала, як вони з Дімою познайомилися, як він запропонував їй перебратися зі своєї квартири до нього.

З Дімою було весело. Так, він любив розважатися і в будь-яку хвилину, готовий був встати і кинутися куди-небудь. Як і в той прекрасний день, коли він заявив, що мати подарувала йому путівку і запропонував поїхати разом. Смішно. Він же знав, що її відпустка ще не скоро, але ні його мати, ні він про це не подумали. Діма прикрився тим, що не хоче ображати матір і поїхав один. Було неприємно, але Олена вирішила не нагнітати і самій насолодитися самотністю і свободою. У суботу вранці її розбудила Діміна мати. Сяючи від щастя, вона повідомила Олені, що має намір з її допомогою зробити невеликий ремонт в квартирі. Шпалери переклеїти, стелі побілити, щоб до повернення ненаглядного синочка все було нове і красиве. Для Олени відсипатися по вихідних було принципово важливим, так що зла вона була вже тому, що її розбудили.

Але припущення Діміної мами, що Олена заразиться її ентузіазмом і зануриться в ремонт з головою, її просто ошелешило. Виходить, він буде там відпочивати, а вона тут після робочого дня ще й його квартиру ремонтувати? Вона, звичайно, любила Діму, але і себе теж. Олена так і заявила, чим привела маму Діми в обурення. Сперечатися Олена не стала, просто повернулася в свою квартиру. Повернувшись з відпустки наречений подзвонив Олені з претензіями, як вона могла не допомогти його мамі, адже їй, бідоласі, довелося робітників наймати. Олена і з ним не сперечалася і нічого не пояснювала. Це було марно. Зараз у неї відповідальний і турботливий чоловік. А Діма, виходить, все ще не знайшов ту, хто погодиться залишитися з ним на все життя.