Коли за столом я вручила свій подарунок сестрі, то всі навколо обу рилися, а чоловік сестри взагалі розлю тився.

ПОЛИТИКА

Моя сестра має 3 дітей. Найстаршій нещодавно виповнилося 5, а молодшому скоро 2. Вже п’ять років сестра живе в шаленому темпі. Сестра вже як 5 років перестала за собою стежити, вона виглядає як загнаний кінь. Про виходи з подругами вона вже геть-чисто забула, мені її щиро шкода, адже сестра скоро вже збожеволіє. Чоловік їй допомагає тільки у вихідні, у будні сестрі доводиться готувати поїсти, забиратися, гладити, прати, сходити з дітьми погуляти, пограти з ними, вчити вірші, малювати та багато чого іншого. Саме через перераховані вище фактори, я вирішила зробити на день народження сестри подарунок, який потрібен їй як повітря. Саме за святковим столом я подарувала їй путівку на море на тиждень.

Коли я подарувала їй квитки і сказала, що її (однієї) чекає незабутній відпочинок, всі її рідні за столом відразу зніяkовіли. Тут чоловік каже: – Як? Їй що, чи без дітей їхати? Так не підуть справи. – Які можуть виникнути nроблеми? Діти мають тебе. Ти з ними можеш посидіти, доки вона буде на заслуженому відпочинку. А ще племінники мають двох бабусь. Твоя мама може забрати двох онучок, а наша – онука. Я сама можу взяти відгули, якщо вам знадобиться моя допомога, — гордо сказала я. Я зауважила, що нікому за столом мій подарунок не сподобався. Навіть моя мама сказала, що я даремно купила такий подарунок сестрі. Сестра пізніше до мене підійшла і попросила, щоб я здала квитки назад.

Я ж їй відповіла, що не зроблю це ні за що, адже її в такому стані залишати не можна було. Коли сестра збирала валізи, до неї підійшов чоловік і з лютим здивуванням сказав: — Ти збираєшся покинути наших дітей? Поїдеш – можеш не повертатися. Відпочивати треба всією сім’єю, а не одною. Звичайно, йому це було легко сказати. Він же не жив останні 5 років ізольовано від соціуму, позбавленим усіх розваг та радостей життя. Я так пишаюся своєю сестрою, адже в цей момент вона зібрала всю волю в кулак і гідно відповіла чоловікові: — Тобі сподобається життя з божевільною дружиною? Я так з котушок з’їду, розумієш? Мені потрібен відпочинок, а діти – твої, на стільки ж, скільки і мої! Сестрі летіти за тиждень. Подивимося, як усе складеться.