Родичі Лякалися Невістки Тому Що Вона Була Занадто Охайною

ПОЛИТИКА

Жити з людиною, яка схиблена на чистоті — те ще пекло, хоча багато хто може спростувати це. Володимир ніколи б не подумав, що причиною роз лучення може стати надмірна охайність дружини. На початку їх відносин головний герой не помічав того, що Марина була схиблена на чистоті і знала напам’ять всі засоби для дезінфекції та прибирання. Володимир був в захваті від того, що Марина постійно стежила за чистотою; і навіть протирала підошву взуття після кожної прогулянки; але незабаром він почав помічати, що це починає дратувати його.

Після весілля життя його кардинально змінилася, так як Марині постійно здавалося, що вдома брудно і є безліч мікробів, через що вона постійно нервувала і протирала всі меблі мало не кожні кілька годин. Підтримувати будинок в чистоті-це, звичайно, добре, але не потрібно забувати також і про те, що інших подібне може нервувати і постійно дратувати. Коли чоловік спробував делікатно сказати дружині, що це вже перебір, вона влаштувала сkандал, звинувативши всіх і вся в тому, що вона нещасна. На її думку, вона була нещасною, так як її оточували бруд і мікроби.

Родичі були в шоці від такої невістки, і, якщо чесно, навіть лякалися її. Їм здавалося, що ось-ось з-за рогу вискочить Марина з дезінфіkуючим спреєм, або хлоркою, щоб прибрати мікроби. В результаті такої схибленої чистоти з ними перестали спілкуватися родичі, друзі та колеги, боячись, що Марина накинеться на них і звинуватить в неохайності. Здавалося б, що все повинно було бути навпаки, але життєвий досвід показує, що надмірне захоплення чим би то не було призводить до розладу у відносинах і згубно позначається на якості життя. Таким чином, перш ніж пропагувати свій світогляд, потрібно враховувати, що це може дратувати інших.