Попросила свого двоюрідного брата подоглядати за золовкою. Уявити не могла, чим це обернеться.

ПОЛИТИКА

Артем і Аля — двійнята. З Артемом я познайомилася на роботі. Ми зустрічалися близько року. Потім вирішили побратися. Зняли маленьку квартиру. На мій подив, до нас переїхала жити і сестра Артема. Чоловік пояснив, що сестра дуже прив’язана до нього і коли влаштує своє особисте життя, то одразу переїде від нас. Вірилося важко. Але нічого не вдієш, чоловіка дуже люблю, і піду на все заради нього. Ми стали жити утрьох. Особисте життя сестри ніяк не складалося, а наше все поrіршувалося. Куди б ми з чоловіком не йшли, Аля ходила за нами, мов хвіст. Ми з Артемом не могли навіть на короткий час залишитися наодинці.

Скрізь і завжди вона була поряд. По господарству Аля мені абсолютно не допомагала. Навіть просто за собою не прибирала. І готувала завжди теж я. Мені це вже набридло, і я вирішила поговорити з чоловіком. Я поставила йому такі умови, що або ми живемо з ним, як нормальна пара, або розходимося. Як не дивно, Артем сказав, що він нізащо не залишить сестру; вони зібрали речі та поїхали. Я дуже пошкодувала про сказане. Чи не знала, що мені робити? Як повернути чоловіка? І тут мені на думку спала хороша ідея.

Я зателефонувала Артему, виба чилася і благала його повернутися назад. Він прийшов. Звичайно, Аля була з ним. Я так само запросила свого двоюрідного брата і попросила на якийсь час стати хлопцем Алі, доглядати за нею. Він погодився допомогти, бо був неодружений. Усі витрати я взяла на себе. Тепер Алі цілий день не було вдома. З ранку вбиралася, наводила марафет і йшла на побачення з Олегом. Поверталася лише до ночі. Артем був спокійний, бо це був мій брат. Я була дуже задоволена. Але незабаром сталося неймовірне. Мій двоюрідний брат справді закохався в Алю і зробив пропозицію. Я була така рада: і за неї, і за себе.