Колишня свекруха залишила свою квартиру мені. Коли син приповз до неї на колінах, свекруха повелася як наймудріша жінка

ПОЛИТИКА

Моя біологічна мама відмовилася від мене ще у полоrовому будинку. У дитбудинку мене ніхто не удочерив, тому у 18 я отримала свою квартиру і почала самостійно з нуля будувати своє життя. Коли мені виповнилося 19, я зустріла Олексія, свого майбутнього чоловіка, який був старший за мене на цілих 18 років. Тоді я не мала ні подруг, ні матері, ніхто не відмовляв мене від цього шлюбу. Ось я вийшла за Олексія. Спочатку не тільки він носив мене на руках, а й свекруха говорила, що їй зі мною дуже пощастило. Все продовжилося доти, доки я не підписала документи на продаж квартири. Потім з коханої невістки я перетворилася на дармоїда.

А з дружини… навіть не знаю. Олексій зрадив мені з жінкою старшою за нього на 2 роки. Потім він і мати залишив, сказавши, що він не визнає жодну жінку крім своєї новенької… А свекруха хво ріє. Їй потрібен догляд постійний. Я лишилася жити з нею. Водила її до ліkарень, доглядала її. Чесно кажучи, зла я на неї не тримала. — Мила, я знаю, що ми з сином довели тебе. Я зрозумію, якщо ти вирішиш мене здати до будинку для людей похилого віку. Я все зрозумію, ти вільна у своєму виборі, — сказала одного ранку свекруха. — Так, нер ви мені ви зі своїм сином, звичайно, змотали… але, знаєте, у мене не було матері. Будьте мені не свекрухою, а мамою, — сказала я і вперше обняла її так, що вона навіть розnлакалася. Після цього життя пішло в гору.

Я зустріла гарного хлопця. Він був у розлу ченні, але дітей не мав. Я познайомила його зі свекрухою. Згодом Андрій зробив мені пропозицію. Нещодавно з’явився Олексій на порозі нашого будинку. Він прийшов до мами, якій уже дев’ятий десяток, упав на коліна і сказав, мовляв, йому ніде жити, а мати зобов’язана забезпечити свою дитину житлом. — Ти подумав перед тим, як кинути мене напризволяще? — Почала свекруха, — ні! А перед тим як забрати з собою всі мої заощадження? Ні! Настав час розплачуватися за борrами, синку, сказала вона і попросила сина піти, цитую, «з дому моєї дочки (маючи на увазі мене)». Мені стало навіть шкода його, але як каже колишня свекруха: «Кожен вільний у своєму виборі», а у своєму виборі колишній чоловік, схоже, помилився.