«Стояти По 12 Годин За Верстатом За Такі Rроші? Ти Хочеш, Щоб Я Своє Здо Ров’я Угробив?»- Слова Чоловіка Стали Останньою Краплею

ПОЛИТИКА

Аня прийшла додому з роботи дуже втомлена, відкрила двері, покликала чоловіка, але ніхто не відгукнувся. Вона спочатку подумала, що його немає вдома, знову покликала його і знову ніхто не відгукнувся. Аня відразу зрозуміла, в чому справа. Чоловік, напевно, знову грає в якусь комп’ютерну гру в навушниках і не чує. Зайшла в будинок і побачила, що там повний бардаk. На кухні гора немитого посуду, речі валяються, нічого поїсти. Так, видно, чоловік весь день нічого не робив і тільки грав у гру. Вона увійшла в кімнату і побачила, що дійсно-чоловік сидить в навушниках і грає в гру.

Саме тому він не чув, коли його звали. Аня дуже сильно розсердилася і відключила гру, на що чоловік відреагував аrресивно і сказав, що через неї він програв. Аня не розуміла, як так можна жити, як можна весь день сидіти і грати, коли у них стільки проблем? Чому її чоловік не розуміє, що у нього сім’я і він несе відповідальність за її членів? Запитала Аня у нього про те, чи шукав він сьогодні роботу і за якими оголошеннями дзвонив? Чоловік сказав, що він дзвонив по оголошенню помічника директора, але йому відмовили. Аня здивувалася, адже чоловік за професією токар і у нього є досвід роботи.

Отже, він повинен шукати роботу за професією. Чоловік ледачим голосом відповів, що він не збирається весь день робити цю складну роботу за якісь коnійки. Він хоче знайти легку роботу з високою зарплатою. Але, як ми знаємо, це майже диво, адже і так роботу знайти складно. Нічого не дається легко, і люди дуже багато працюють, щоб заробити хоч якісь rроші. Аня дуже сильно обурилася і розуміла, що так довго тривати не може. Я думаю, що у цього шлюбу немає довгого життя: в один день Аня втомиться і кине цього ледачого чоловіка. Адже найжахливіше, коли чоловік не хоче працювати. Аня nосварилася з ним і пішла в іншу кімнату, а чоловік знову включив гру і продовжив стріляти — як ні в чому не бувало.