Коли моя мати дізналася, що чоловік для мене купив машину, відразу прийшла до нас і передала записку з вимогами. Коли ми читали цей лист, не повірили своїм очам.

ПОЛИТИКА

У моєї подруги непрості стосунки з мамою. А все це сталося через те, що її мама вимагала від них, щоб вони нормально добудували їхній заміський будинок, щоб жити там. Справа в тому, що моя подруга працювала завжди, та й її чоловік також працює. У них дві доньки. Щоб працювати і все встигати, старша забирає молодшу із садка і вони разом чекають удома, доки батьки прийдуть з роботи. Я про це говорю, бо хочу цим показати, що вони справді жертвують собою, щоби нормально жити. Вони взяли квартиру в іпотеку, сплатили за неї, і ніхто їм не допомагав. Чоловік недавно купив ще й дружині машину.

Коли мати моєї подруги дізналася про це, прийшла до них додому і не просто попросила, а вимагала, щоб вони добудували будинок. Вона вказала на той факт, що вони мають гроші, вони купують другу машину, тому можуть і повинні їм допомогти. Цей тон, ці слова дуже розлютили чоловіка моєї подруги, і він навідріз відмовився їм допомагати. Моя подруга пояснила матері, що возитися з цим будинком буде дуже важко і вимагатиме дуже багато часу, а в них немає стільки часу. Запропонувала знести цей будинок, продати ділянку та купити маленький будиночок. Але коли вони подивилися каталоги, мати сказала, що все це не влаштовує,

і вона вимагає, щоб вони добудували його все-таки. Коли дочка відмовила, мати просто перестала спілкуватися з нею. Вона просто ігнорувала її. Дівчина перестала спілкуватися навіть з онуками, хоча вони тут взагалі не до чого. Але бабуся вирішила, що якщо з донькою не спілкується, то з онуками теж цього не робитиме. Чоловік моєї подруги теж уже не хотів спілкуватися з тещею, бо не розумів її стосунки. Він дуже багато працює і працює для своєї сім’ї, він не зобов’язаний для когось щось робити. Можливо, якби теща нормально попросила, він би зробив, але оскільки вона наказувала, то нехай уже не ображається.