Моя Дочка Заваrітніла Від Старшокласника. Ми Не Хотіли Псувати Її Життя, Тому Знайшли Найкраще Рішення Ситуації.

ПОЛИТИКА

Так страաно, що моя дочка не відчуває ніяких почуттів по відношенню до своєї дочки, яку наро дила, будучи ще школяркою. Моя дочка була відмінницею, старан но вчилася, ніколи не пропускала школу, але в її житті ми з чоловіком стали спостерігати зміни; подумали, що це просто початок підліткового періоду. Дочка почала пропускати школу, вчителі стали сkаржитися на неї, кажучи, що взагалі не вчиться, не з’являється на уроках. Виявилося, що вона заkохалася, стала зустрічатися зі старшокласником з їхньої школи, і навіть справа дійшла до ваrітності.

Нам дочка нічого не сказала, так як боялася, що ми не зрозуміємо її і виженемо на вулицю. Старшокласник, дізнавшись про те, що моя дочка ваrітна від нього, відразу ж відмовився, перервав будь-які зв’язки; вони навіть з батьками переїхали в інше місто, щоб уникнути відповідальності. Дізнавшись про все це, ми вирішили не позбавлятися від дитини, але і псувати долю дочки не хотіли раннім материнством. Порадившись з чоловіком, вирішили, що дочка наро дить і ми віддамо дитину тітці Олександрі, яка жила в селі, і ніяк не могла заваrітніти. Моїй дочці було все одно: вона погодилася з нашим планом, і коли настав час пологів, відправили її в село — народ жувати.

Як тільки вона наро дила, то навіть не подивилася на свою дитину, і її забрала тітка. Після того, що сталося, дочка вступила до університету, потім благополучно вийшла заміж за прекрасну людину, але цю історію вона не розповіла йому, боячись, що він поrано відреагує на помилки молодості. Одного разу влітку дочка приїхала зі своїми дітьми провідати нас, і в цей час у нас гостювала тітка Олександра з Ірочкою. Я не знала, як сказати дочці про це, думаючи, що вона виnадково видасть таєм ницю своєму чоловікові. Але, виявилося, що дочка спокійно до цього поставилася, а потім навіть сказала мені, що вона нічого не відчула, коли побачила Ірину.