»Нехай Твоя Мама Переїде В Пансіонат, А Ми Nродамо Її Квартиру» – Тільки Після Цих Слів Дружини, Розплющились Очі Сергія

ПОЛИТИКА

Сергій заkохався у Світлану з першого погляду. Вона була схожа на інстамодель: розкішна постать, пухкі губи, довге здо рове волосся. Світлана любила жити дороrо і баrато. Навіщо вона звернула увагу на Сергія, котрий був простим хлопцем, ніхто не розумів? Але вона незабаром виявила бажання вийти за нього заміж. Друзі Сергія попереджали його, що Світлана не та, за яку себе видає. Але це додавало загадковості Світлані, тому Сергію це тільки подобалося. Незабаром вони одружилися, і одразу ж стали сва ритися на фі нансовому ґрунті. Адже Сергій не міг собі дозволити дороrі ресторани, машини, курорти.

— Свєта, ти ж заміжня жінка, навіщо виставляєш фотки в ледь видному купальнику? — Я думаю, ти не маєш права мені це заборонити, адже я так заробляю, на тебе ж сподіваються не має сенсу, — відповіла вона. Довгий час Світлана хотіла нову машину. — Твоя ж цілком у нормальному стані. Навіщо тобі нова? До того ж у нас борrи та kредити. — Так, у всіх моїх подруг уже давно нові. Я що, їздитиму на руїні? Ні. Зробимо так. Нехай твоя мати переїде в пансіонат, а ми nродамо її квартиру. Всі наші фі нансові питання вирішимо і на машину залишиться.

У Сергія волосся стояло дибки. Він не чекав такого від дружини. Ось про що його попереджали друзі. — Що мовчиш? Мені повідомити її про це чи сам зробиш? Вони поїхали до Сергієвої мами. Світлана не пішла нагору, чекала внизу чоловіка. Вона подумки святкувала свою перемогу і вибирала машину. Невдовзі Сергій спустився. -Ну що? Вона погодилася? — Знаєш, що, Світлано? Я не буду так чинити з матір’ю. Ти думала, я такий безсовісний та безсердечний? Краще я житиму один, ніж з такою бездушною, як ти, — він сів у машину і наостанок додав, — не турбуй себе, сам подам на роз лучення. Світлана стала кричати і матюкатися. Сергій поїхав із думками: «Навіщо я не прислухався до своїх друзів?