Коли Я Сказала Чоловікові, Що Хочу Уси Новити Його Сина, Він Заявив Те, Від Чого Моє Волосся Стало Дибки.

ПОЛИТИКА

Я чула, вірніше, знала, що чоловік мені зрад жує з молодою сусідкою, але ставила з себе дурочку. Я не влаштовувала сkандали, хоча сильно ревнувала. Мені було приkро. Я страждала, але не показувала. Вона заваrітніла від мого чоловіка і наро дила сина. Але після народження відмовилася від дитини, і віддала хлопчика в дитбудиноk. Через деякий час вона потрапила в ава рію, і її не змогли врятувати. До того ж, мені було шkода дитину.

Чоловік звичайно ж все заперечував, і говорив, що це не його дитина, що між ним і сусідкою нічого не було. Але я все знала. Всі сусіди теж знали. Я не збиралася роз лучатися, не хотіла зруйнувати сім’ю. Не хотіла залишити своїх дітей без батька. Я сама виросла в дитбудинkу і прекрасно знаю, що відчуває дитина в холодних стінах цього закладу. Одного разу я сказала чоловікові, що вирішила уси новити дитину. Чоловік був в люті, сказав, що не згоден, що ні за що не прийме цю дитину в свій будинок. Але я твердо вирішила і не послухалася його.

Подала документи на уси новлення. Процес був дуже довгий, але все ж я перемогла. Мій намір баrато засуджували, адже робити щось проти волі такого владного чоловіка було дурною ідеєю. Подруги весь цей час вмовляли мене, щоб я цього не робила. Говорили, що це неправильний крок, мовляв, виховувати позашлюбного сина чоловіка-безумство, думали, що з глузду з’їхала, втратила розум. Вони не уявляли, як буде ця дитина жити у нас вдома. Я вважала, що ця дитина принесе щастя в наш будинок. Скільки б не заперечував чоловік, все одно обов’язково полюбить цю дитину. Не кожна жінка піде на такий крок: привести додому сина чоловіка і полюбити як свою рідну дитину. Я впевнена, що все налагодиться.