Я Запросила Свою Подругу І Її Kоханого До Себе На Дачу. Після Того, Що Я Помітила В Їх Поведінці, Я Мало Не Потрапила В Непритомність.

ПОЛИТИКА

Одного разу я дізналася, що моя подруга познайомилася з одним чоловіком, який старший за неї на 9 років. Спочатку я зра діла цим відносинам, але потім дізналася, що він одружений і у нього є дочка. Я взагалі проти таких відносин з одруженими чоловіками. Одного разу ми з ним і моєю подругою поїхали на дачу до мого хлопця. Я помітила, що моя подруга абсолютно не звертає уваги на свого kоханого. А Він навпаки поводився з нею, як з королевою, дбав про неї, як про маленьку дівчинку.

Коли ми залишилися з подругою наодинці, я запитала, чи влаштовують її такі від носини з ним, на що моя подруга відповіла, що вона дуже щаслива і навіть рада, що він одружений. Вона сказала, що не хоче, щоб улюблений бачив її в домашніх умовах, в тапочках і з немитою головою. А так для нього вона завжди доглянута, красива, і він завжди тягнеться до неї. У нього з дружиною від носин ніяких немає, вони живуть разом, як друзі.

Не роз лучаються, тому що у них є дочка. Подруга сказала, що їй не потрібен домашній побут і ці проблеми. А так вони разом завжди кай фують, їм разом добре. Якщо чесно, я не розумію такого ставлення, тому що, якщо жінка любить, то хоче бути завжди поруч з kоханим чоловіком і піклуватися про нього. Я дивуюся, що цього чоловіка все влаштовує, і він не вимагає від неї уваги. Не знаю, скільки триватимуть ці відносини, але я вирішила не лізти зі своїми порадами, нехай подруга вирішує сама, як їй жити далі. Вона забуває, що молодість не вічна. Коли вона більше не буде такою молодою і красивою, то її kоханий дуже швидkо знайде іншу, а вона залишиться ні з чим, без дітей і без сім’ї.