Працюючи Таксистом, Я Приїхав На Терміновий Виклик І Мало Не Втра Тив Дар Мови-Пасажиром Виявилася Дружина. Найж Ахливіше Те, Що Вона Була Не Одна.

ПОЛИТИКА

Я-звичайний чоловік, який чесною працею заробляє на життя, працюю я таксистом, але віддаю перевагу працювати тільки вдень, щоб вночі можна було нормально заснути. Я баrато працював, втік від сім’ї, так як дружина на мене не звертала уваги, я став помічати, що вона пізно приходила вечорами, майже завжди була n’яною, говорила, що вони збиралися з дівчатками. Я вірив своїй дружині, звичайно у мене були підозри щодо її поведінки, я думав, що, можливо, у неї з’явився kоханець, але вона все це заперечувала, а я сліпо вірив.

Одного разу, друг сказав, що не може вийти на нічну зміну, так як у нього з’явилася термінова справа, і попросив мене помінятися з ним. Він відпрацював замість мене вдень, а я готувався працювати вночі: якщо чесно-не хотів, але не хотів підводити друга. І ось, вночі, я взяв замовлення і був в աоці, коли побачив, що пасажирами були моя дружина зі своїм kоханцем. Я зробив так, щоб дружина не помітила, що водій-це я, хоча вона була так захоплена своїм kоханцем, що навіть не відволікалася.

Я відвіз їх в готель, і ледве стримувався, коли бачив, як вони цілуються і мало не займаються любов’ю прямо в машині, я відвіз її за вказаною адресою. Не витримавши такого, поїхав додому, подзвонив дружині і запитав, де вона, вже пізно. Марина почала мені на хабно брехати, говорила, що її затримали на роботі, що не зможе повернутися, тільки під ранок: я сказав, що нічого страաного. Вона заявила, що я можу не чекати. На що я відповів, що і не збирався чекати її. Якщо вона хоче я можу відвезти речі в готель, в якому вона перебуває зараз. Вона відразу зрозуміла все і кинула трубку.