Після 40 років спільного життя чоловік вирішив піти до своєї колишньої дівчини. Коли я дізналася причину, то була приголомшена

ПОЛИТИКА

Ми із чоловіком у шлюбі вже 37 років. Мені 57, йому 63. Я думала, що, пройшовши такий шлях разом, ми більше ніколи не роз лучимося, але ні. Діти відзначали Новий рік у різних містах, ми з чоловіком, Вітею, залишилися самі. Цілий тиждень напередодні Нового року я готувала його улюблені страви – салати, гаряче, торти. Несподівано він оголосив, що оскільки він не працює, а вдома нудно, він поїде на 3 дні до сестри до рідного міста, заодно і на могилку батьків піде. Я була не проти, тому що я з головою була в приготуванні. Повернувся мій чоловік і відразу подарував мені подарунок, не дочекавшись бою курантів.

– У мене з’явилася інша. Точніше вона була… ще 40 років тому, але потім зникла, а зараз з’явилася знову. Так він натякав на Анастасію. Я знала їхню історію. Чоловік роз лучився з нею 40 років тому після 2 років стосунків. Виявляється, вона знайшла Вітю на Фейсбуці і написала йому. Скориставшись нагодою, чоловік вирішив з’їздити до неї перед Новим роком, а вже потім і до сестри зазирнути. Там вони поговорили, поділилися своїми успіхами у житті. Виявилося, що Анастасія пішла в містику – займається чорною магією та обслуговує клієнтів з різних міст.

Та пообіцяла моєму дурню, то якщо Вітя принесе їй документ, що свідчить про роз лучення, то отримає її дачу та половину свого приватного будинку. Вітя подав на роз лучення. Коли я побачила його претензії, мовляв, ми живемо як сусіди, у нас один до одного 13 років немає жодних почуттів, одразу написала незгоду із формулюванням. Але чоловіка мені не повернути. Якщо ще місяць тому ми так і сяяли від свого кохання, то зараз він дивився на мене як на чужу людину. В його очах я вже не бачила Вітю – це вже була незнайома людина. Можливо, Анастасія підлила йому щось, я не знаю, але тут щось нечисте. Не знаю, чи правильно я роблю, але я відпускаю його. Коли Вітя так вирішив… я ж не втримаю його любов до себе насильно.