Алла Спеціально Довго Затримувалася На Роботі І Не Хотіла Йти Додому, Коли Дізналася Причину, Мало Не Втра Тила Дар Мови

ПОЛИТИКА

Алла спеціально довго затримувалася на роботі і не хотіла йти додому. Вона бралася за будь-яку справу в офісі, навіть якщо їй за це не nлатили. Вона могла доnомагати своїм колегам, перевіряти свої звіти, які і так були зроблені ідеально. А якщо ніякої роботи в офісі не залишалося, то Алла довго гуляла по парку, поки не стемніє. Вона боя лася приходити додому, та й не хотілося зовсім. Адже вдома її чекає чоловік і син. Зазвичай для жінок це радість, але тільки не для Алли. Адже її життя перетворилося на справжнє пеkло, з якого вона не може вийти.

Чоловік Алли абсолютно її не поважає і поводиться з нею як з обслуговуючим персоналом: — Тут іди помий посуд, приготуй мені вечерю і все одно, що ти на роботі втомилася. Погано підлоги помила, йди і перемивай заново. Син дивився на те, як тато розмовляє з мамою і вирішив, що саме так правильно робити. Він теж став не поважати матір і вказувати їй. А якщо мама не слухалася, то він починав кричати і намагався вда рити маму. Копія батька. Хлопчикові вже 10 років, а він ніяк не збирається доnомагати мамі, навіть іграшки за собою не прибирає.

Алла вже стала замислюватися над тим, щоб піти від чоловіка і перевиховати дитину, поки не пізно. Але вона не може … не прийнято у неї в родині роз лученнями займатися. Навіть її бабуся жила з дідом, який дуже багато пив, а потім бив бабусю. Але вона терпіла, тому що роз лучення-це ганьба. А зараз роз лучення можуть прийняти як якусь слабкість. Стануть думати, що Алла не зуміла збудувати міцну сім’ю і, як тільки почалися nроблеми, так відразу втекла від них. Тому нічого не залишається робити, як nродовжувати жити також і терпіти.