Я Побачила Оголошення, Що Молода Сім’я Шукає Няню, Подзвонила, Пішла До Них, І Мене Відразу Ж Взяли. Через Місяць Мене Звільнили З Роботи. Дізнавшись Причину, Я Довго Не Приходила До Себе.

ПОЛИТИКА

Мені 35 років, незважаючи на те, що педагогічної освіти у мене немає, все ж, я працювала довгий час нянею, так як мені дуже подобаються діти, я отримую задоволення від спілкування з ними. Я не можу себе уявити на іншій роботі, але ось недавно вийшло так, що мене звільнили, а все через те, що я занадто хороша і уважна. Побачила я оголошення, що молода сім’я шукає няню, подзвонила, пішла на співбесіду, і мене відразу ж взяли.

Я повин на була доглядати за дівчинкою років чотирьох, я з нею швидkо знайшла спільну мову, вона мені дуже сподобалася. Кожен день був як свято, так як я влаштовувала для неї шоу, концерти, ми разом пекли печиво, вчили вірші, все йшло просто прекрасно. Коли батьки приходили додому, ніяк не могли натішитися тому, що дитина щаслива, нагодована. Коли я йшла додому, то дівчинка постійно дзвонила по телефону своєї мами, говорила, що скучила, питала, коли я знову прийду.

Мені було приємно, що вона так прив’язалася до мене, я до неї теж, і ось останнім часом я стала помічати, що її мамі не подобається, що дочка дзвонить мені і каже, що сумує. Я одного разу зовсім виnадково почула, як вона говорила по телефону зі своєю мамою і розповідала, що я занадто хороша, але вона не хоче, щоб через мене у неї почалися nроблеми з дочкою, а на наступний ранок вона мені сказала, що більше не потребує послуг няні. Я не очікувала від неї такого, адже вона сама хотіла, щоб я проводила багато часу з донькою, і якщо вона так любить свою дочку, то нехай сама приділяє їй багато часу.