Син з невісткою куnили будинок по сусідству і я вже намалювала в моїй голові, як добре буде нам жити по сусідству. Але через кілька днів мені стало відомо справжнє обличчя дружини сина.

ПОЛИТИКА

Андрій одружився на Ганні, коли їм було по двадцять три. Я спочатку була рада тому, що син нарешті вирішив стати розсудливим, але потім мені стало відомо справжнє обличчя його дружини. Вони накопичили rрошей і збиралися куnити житло своє. Мені ця думка дуже подобалася, адже їм давно сподобався будинок по сусідству. Я вже намалювала в своїй голові, як добре буде нам жити по сусідству. Ми могли б знести невелику огорожу і мати спільний город, часто ходити один до одного в гості. Але мої мрії не входили в плани сім’ї сина.

Будинок вони придбали, а огорожу знімати не планували. Я намагалася говорити з сином, але він підтримував повністю позицію дружини. Анна говорила, що у кожного має бути особистий простір. Я була в աоці! Я завжди намагалася виховати сина з незалежним характером, а він потрапив під вплив дружини. Я на них образилася. Наречена взяла і посадила на їх ділянці квіти. Навіщо потрібні квіти? Можна посадити так багато всього корисного! Потім вона взагалі ще й гамак повісила, щоб відпочивати. Навіщо? Хіба вона втомлюється? Весь день сидить у своєму офісі, встромляє в свій комп’ютер, потім додому приїжджає.

Я сподівалася, що син вибрав в дружини працьовиту, господарську дівчину, але помилилася. Анна справжня ледарка. Вона жодного разу не доnомогла мені з городом. Каже, що куnити в магазині овочі деաевше і зручніше. Потім до них приїхала мати Анни. Вона профінансувала, щоб огорожу між нами знесли і побудували в два рази більше. Тепер ми навіть підглядати один за одним не могли, зовсім як чужі люди! Ну як так можна?! Моєму обуренню не було меж. Вони влаштували шашлики і запросили нас з чоловіком. Але я не пішла, адже була жа хливо ображена. Мені здавалося, що потім син прийде з вибаченнями, але цього не сталося. Я розчарувалася у власному синові, він справжній підкаблучник.