Брат і сестри ніколи не допомагали, але всі на спадок претендують. А коли дізналася, що зробив тато зі спадком

ПОЛИТИКА

У мене велика сім’я була: батько, мама, старший брат, дві сестри і я. Ми жили в просторій трикімнатній квартирі. Батько загородом побудував добротну дачу. Нас не можна було назвати дружною сім’єю, діти постійно лая лися між собою, особливо дівчатка. Коли ми виросли, нічого істотно не змінилося. Відносини у нас завжди були не найближчими, а останнім часом і зовсім досить напружені. Першим з батьківського дому переїхав брат. Він поїхав в армію, відслужив і там же одружився. Він порядний чоловік, але кінчений підкаблучник. Керується у всьому думкою своєї дружини, яка чомусь його родичів відверто недолюблює. Після двох років шлюбу у них народилася дочка. Раніше батьки їздили до них, щоб побачити внучку, але кожен раз залишалися незадоволені невісткою.

Вона була не рада їх приїзду і не дуже доброзичлива, постійно чіплялася і kритикувала. Останній їхній візит був майже сім років тому. Зараз вони вже нікуди не їздять. Лариса старша за мене на чотири роки. Вона на третьому курсі по вуха закохалася в музиканта і кинула ВУЗ. Кілька років поневірялася по різних містах з його групою. Потім вони чомусь посва рилися, і він кинув її ваrітну в іншому місті. Батьки пропонували їй свою допомогу, але вона відмовлялася. Гордість заважала. Спочатку поневірялася по всяких гуртожитках, потім оголосила, що виходить заміж. Подробиці їхнього знайомства мені не відомі. Вона зараз живе у чоловіка. Я бачила його всього один раз, вона приїжджала в останній раз десять років тому. Він якийсь занадто покірний, Лариса їм рулить, як їй хочеться. Катерину батьки завжди якось виділяли. Їй завжди діставалося все найкраще. Ймовірно, що на справу впливала її краса.

Вона не відрізнялася особливим розумом, але була справжньою красунею. У неї девіз по життю:и «Цінність мужика вимірюється розміром гаманця». Вона відразу після школи вийшла заміж за багатого бізнесмена. Коли його бізнес збанкрутував, переметнулася в обійми його друга з хорошим фінансовим становищем. Живуть разом вже п’ять років, виховують доньку. Моє життя не можна назвати безхмарним. Я вийшла заміж після інституту. У нас з Петром народилася дочка, але потім він пристрастився до алкоголю, і ми розлучилися. Якраз в цей час у батьків виявилися серйозні хвороби. Я багато років розривалася між доглядом за батьками і дитиною. Брат і сестри ніколи не допомагали, але всі на спадок претендують. Тато давно записав дачу на мене, але я вважаю, що і квартира повинна мені дістатися.