Максим влаштував романтичну вечерю дружині, але раптом у двері постукали. А на порозі була дівчина з немовлям

ПОЛИТИКА

Валентина і Максим були одружені вже дванадцять років. Полюбили один одного в інституті і одружилися. Дітей у них не було. Спочатку Валя займалася виключно кар’єрою, а потім переживала за фігуру. Вони пройшли обстеження, і ліkaрі сказали, що Максим безnлідний. Максим завжди мріяв про дітей, тому запропонував уси новити дитину, але дружина була категорично проти. Він збирався підняти цю тему під час сьогоднішньої вечері. Вони відзначали чергову річницю. Валя хотіла, щоб вони посиділи в ресторані, але Максим наполягав, щоб відзначили в заміському будинку. Дружина не любила виїжджати за місто. Сьогодні Максим постарався і організував в будинку справжню романтичну атмосферу: розпалив камін, приніс хорошого вина, купив квіти, приготував вечерю.

Розмова протікала мляво. Максим вже набрав в груди побільше повітря, щоб почати розмову про дітей, а в двері постукали. На порозі виявилася дівчина з немовлям. На вулиці було дуже холодно, і вона дуже замерзла. Руки і ноги помітно посиніли. Максим впустив незнайомку в будинок. — Хто це така? Чого прийшла? Навіщо ти їх впустив? — обурилася дружина. — Валь, вони ж замерзнуть, у неї немовля. — А мені то що?! Вона мені вечерю зіnсувала! Нехай забирається звідси. Навіщо впускати в будинок чужих людей?! Вона може бути злодійkою! (S/V) Дівчина, трохи відігрівшись, почала говорити: — Вибачте, що завадила. Я тільки що з полоrового будинку.

Чоловік за мною не приїхав. Повернувшись додому, я виявила його в ліжку з іншою жінкою. Наш будинок по сусідству. Я збиралася викликати таксі і поїхати до батьків, але у мене телефон зламався. — Це все не наші проблеми! — Валь, перестань. — Ти її захищаєш?! Може вона твоя kоханка? Я не збираюся тут більше залишатися! Залишайся з нею, а я йду до Едіка. Максим не здивувався, він давно підозрював, що щось є між його кращим другом і дружиною. Він мовчки спостерігав за тим, як вона одягається, не став навіть проводжати. Ось так його підозри підтвердилися. Дівчина з малюком переночували у нього, він не дозволив, щоб вона в таку погоду з дому виходила. Вони знайшли спільну мову. Доля несподівано подарувала йому щастя.