Син Показав Мені Смс-Ку, Яку Отримав Від Батька, І Я Дізналася Страաну Таєм Ницю, Яку Чоловік Приховував Від Мене Стільки Років.

ПОЛИТИКА

Я в шлюбі вже п’ятнадцять років, у нас чотирнадцятирічна дитина. Ми ніколи не сварилися і не відчували неприязнь один до одного. Женя відноситься до мене з великою повагою, як і я до нього. Наші друзі дивувалися, як нам вдалося зберегти такі близькі відносини протягом настільки довгого часу, знаючи, що інші сім’ї живуть по-іншому. Напевно, наш шлюб благословив сам Бог. Загалом, ми повністю задоволені і захоплені своїм життям. Так тривало до минулого тижня. Мій син підійшов до мене і я побачила, що він чимось зайнятий (An/K). Я, звичайно, поцікавилася, в чому справа. Він показав мені смс-ку, яку отримав від батька.

В неї говорилося: “З днем народження, люба, вибач, але мене сьогодні не буде, тому що я пови нен прийти додому раніше». Я була здивована, вірніше, була в աоці. Як таке могло статися з нами? Де я допустила помилку? Я навіть не підозрювала, що у мого чоловіка може бути друга дитина. Я переглянула його телефон після того, як він ліг спати вночі. Зайшла в його повідомлення і побачила, що він спілкується з дівчиною. У нашого сина і в неї було однакове ім’я. Що це означає? У них одне і те ж ім’я, або він так підписав? Переглянувши їх розмову, я побачила, що це дійсно була дівчинка, яка повідомляла йому, що вона вже в школі, розповідала про свою матір. Вони обмінялися люб’язностями. Вона зверталася до чоловіка як до батька. Перед моїми очима все помутніло.

Збожеволівши від горя, я кинулася на кухню, наповнила чашку водою і вилила її на чоловіка. Він скочив на ноги і почав кричати. Потім я тицьнула пальцем в його телефон, і він зробив секундну паузу, перш ніж розбити його об стіну. Він заявив, що не бажає давати жодних пояснень. Він зібрав свої речі і вийшов з квартири. Я не знаю, що робити далі. Поки я не подала на роз лучення, а він вирішив, що я змирилася зі своєю долею. Він навіть запропонував показати мені свій другий дім. … Вона була приємною на вигляд жінкою, з якою було легко спілкуватися. В якості другої дружини — вона ідеальна. З іншого боку, я не хочу жити як шведська сім’я. Не варто також позбавляти сина батька, адже не знаю, кого може вибрати чоловіка. Або нас, або їх.