Мені потрібні були гроші і я стала сурогатною матір’ю. Мене повідомили, що у мене буде трійня. Але раптом, моя замовниця пропала без вісті. Шість місяців потому сталося неймовірне.

ПОЛИТИКА

— Вашій доньці потрібна реабі літація, — сказав лікар, — і якщо ви не знайдете грошей, вона може ходити кульгаючи. Аліна кивнула і розмірковувала, де роздобути суму. Її звільнили з роботи, а чоловік завів коханку. Літня мати ледь виживала, а її дочка отримала перелом. Вийшовши з клініки і побачивши молоду вагітну жінку, вона зрозуміла, що може стати сурогатною матір’ю. Дівчина відкрила свій профіль. Аліні запропонували виносити дитину, оскільки репро дуктивний вік матері вже пройшов. Вона погодилася. Аліна зустрілася з чоловіком клієнтки тільки один раз, під час підписання контракту. Потім почався процес запл іднення. Їй повідомили, що у неї буде трійня. Лариса була поза себе від радості. Аліна відправила доньку в санаторій для відновлення. Коли донька приїхала і поб ачила животиk мами, вона заплескала в долоні від захвату:

У мене буде братик чи сестричка? — Ні, ми віддамо дітей, вони належать бездітній парі. Лариса зникла перед пологами, і Аліні не вдалося її знайти. З’ясували, що вони розлу чилися, чоловік поняття не має, де знаходиться дружина, і що він не хоче дітей. Аліна була приголомшена. Мати попросила Аліну написати відмову від немовлят, тому що їм нічого було їсти, але дівчина була впевнена, що все буде добре. Аліна знайшла няню і почала працювати. Шість місяців потому, повертаючись з роботи, Аліна помітила, що в домі тіїє пари горить світло. Вона помітила, як чоловік замовниці намагається відкрити секретер. Аліна поцікавилася, куди поділася Лариса.

У лікарні… Він заявив, що відправиться до дружини, заволодіє її майном, а вона відправиться в світ інший, і вийшов з хати. Аліна зателефонувала в поліцію. Його відтягли від ліжка Лариси в той момент, коли він був готовий зробити укол. Лариса швидко пішла на поправку, Аліна допомагала їй. Коли жінку виписали з лікарні, вона запросила Аліну та її дітей пожити у неї. Лариса була щаслива, що нарешті знайшла родину.