Свекруха думала, що я не прийду на свято — у мене були інші плани, але коли я все-таки прийшла, вона вирішила прини зити мене перед усіма

ПОЛИТИКА

Справа в тому, що мав бути день народження моєї свекрухи і свято «День матері», ми з чоловіком посиділи, подумали, що треба привітати її з подвійним святом. В якості подарунка ми придбали мультиварку, а також постільну білизну, я знала, що вона завжди хотіла це. І ось, наближався довгоочікуваний день, але у мене помінялися плани, а саме — сестра повинна була народити, і нікому було її зустріти. Мені стало ніяково перед свекрухою, але ситуація була правда непередбачуваною, я їй сказала і вона, на мій подив, нічого такого не сказала. Вона сказала, що абсолютно мене розуміє, і якщо треба, то я повинна поїхати до сестри.

Я була рада, що вона на мене не обра зилася, сказала чоловікові, щоб він був уважним по відношенню до мами. І ось, настав день народження, моя сестра подзвонила і радісним голосом сказала, що її чоловік приїде і забере з полоrового будинку. Я зраділа за сестру, сама подумала, що можу піти в гості до свекрухи. Коли ми увійшли в будинок, то побачили, що там була купа народу, всі рідні були там. Свекруха, коли мене побачила, то сильно змінилася в обличчі, здивувалася, але я помітила, що вона рада мене бачити у себе вдома.

Я їй пояснила ситуацію, як так сталося і так далі, вона зраділа і сказала, що ще краще, що мені вдалося прийти і взяти участь у святі. Ми трохи посиділи, потім свекруха прямо перед усіма сказала, що сьогодні день матері і вона хоче привітати свою дочку, потім вручила сертифікат для походу в салон краси. Після цього, я почувалася зайвою, прямо перед усіма вона мене принизила. Я розумію, що рідна дочка — святе і що невістка не може бути рідніше дочки, але вона могла б подарувати цей подарунок після свята.