«Про яких дітей може йтися? Вона п’є і kурить як мужик. Кого вона наро дить? Мутантів?» – скрикнула я, коли син радісно розповідав, що вони мають поповнення. А після моїх слів невістка встала зі столу і

ПОЛИТИКА

У мого сина дуже впертий характер. Це виявлялося протягом його дитинства, як позитивно, так і негативно. Він закінчив школу з відзнакою і вступив до університету з військовою кафедрою. Він був гарний, розумний і підтягнутий. Я ростила його одна з семи років, а після закінчення коледжу знову вийшла заміж. Мій син і чоловік ладнають один з одним, але вони не дуже добре спілкуються. Мій син вважає його спокійною людиною та не вважає авторитетною фігурою. А мене порівнює із мегерою. Тому він не розкриває мені своїх секретів, стверджуючи, що я все неправильно тлумачу.

Сина було запрошено як спеціаліста в інше місто. Він був у відпустці та приїхав із жінкою. Вона була негарною і не посміхалася. Я мала попередити сина, щоб він не зв’язувався з нею; йому потрібна королева! Стіл уже був накритий. Ця дівчина просить віскі! Прямо як мужик! Потім пішла курити на балкон! Це жахливо! Мій син не палить, а вона палить! Я виявила на пальці сина обручку. О Боже, і вона має кільце! Син розсміявся і вигукнув: «Нарешті зрозуміла! Ми розписалися, бо маємо намір у майбутньому завести дітей».

Я крикнула: «Які діти? Ця жінка вживає віскі і палить. Кого вона народить? Мутантів?». Чоловік мовчить, невістка ховає обличчя. Невістка підняла на мене повні сліз очі і кинулась у двері. Мій син пішов за нею. За хвилин 10 син повернувся за речами і пішов. Я не бачила його понад два місяці. Він не відповідає на дзвінки. Я писала йому і вибачалася. Але він упирається. Якось мій чоловік поговорив з ним і сказав, щоб приходив із дружиною, але він відмовився. Як відновити стосунки? Я була не права — я вибачилася.