Тетяна Повернулася З Роботи І Заявила Чоловікові, Що Посуд Сьогодні Має Мити Він. Олексій Лише Кивнув І Почав Мити Посуд. Жінка Одразу Зрозуміла, Що Її План Спрацював.

ПОЛИТИКА

Сім років вони вже були у шлюбі. Якоїсь миті Таня відчула, що сильно втомилася. Їй набридло тягнути всю сім’ю на собі. Олексій уже два роки ніде не працював, іноді підробітки траплялися, але не більше. Вдома він теж нічого не робив, лежав на дивані тільки телевізор дивився. Він не був лінивим, просто в нього якось усе не складалося. Таня вже вибилася з сил, намагаючись усе встигнути. На роботі дуже втомлювалася, а потім ще доводилося бігти додому, готувати їжу та з сином уроки вчити. Будь-хто б на її місці втомився. Якоїсь миті вона вирішила, що так nродовжуватися не може: або він виправиться, або вона від нього піде. Скільки можна все на собі тягнути?

Вона взагалі раніше за чоловіка ні про що не просила. Чекала, що він сам здогадається хоч чимось доnомогти. Не досягнув таким чином результату, змінила підхід. Так би мовити, взяла ситуацію у свої руки. Вона, повернувшись додому, не бралася за домашні справи, а про все чоловіка просила. Вона була дуже здивована, що він без зайвих слів береться до справ. Потім почала його ще просити, щоб з дитиною уроки робив. Олексій у відсутності звички із сином займатися. Весь клопіт про дитину був на Тані. Він і тут погодився без зайвих слів. У чоловіка навіть краще виходило, ніж у неї. У неї нер ви не витримували, вона кричала починала на дитину, коли вона помилялася. А чоловік терпляче сидів, пояснював.

Згодом їй навіть не довелося нагадувати йому, він сам, добровільно, більшість справ по дому робив. Таня натішитися не можу. Невже треба просто попросити? Потім вона вирішила, що можна спробувати та працевлаштуванням чоловіка зайнятися. Він за фахом слюсар. Вона питала подруг і знайшла для чоловіка вакансію. Чоловік був дуже радий і охоче пішов на стажування, постійно дякував дружині. Тетяна була налаштована песимістично. Думала спочатку, що він там довго не протримається, але його взяли на роботу і навіть хвалять.