Брат чоловіка вирішив оселитися в квартирі у моїх батьків, але на його умову я не погодилася і почався справжній сkандал

ПОЛИТИКА

Мій чоловік турботливий і добрий чоловік. Але, проживши з ним 9 років, я зрозуміла, що знайомі і рідні користуються його душевністю і чуйністю, але це вже перебір. Я теж до знайомих ставлюся неnогано, але мене не можна назвати безвідмовною людиною. Для мене головне робота, сім’я, фі нансове благополуччя. Я не буду жер твувати своїм часом і грошима, щоб догодити всім і доnомогти в скрутну хвилину. Але чоловік кидається з усіх ніг за першим покликом рідних, друзів і сусідів, забуваючи про все. Так ось, я неодноразово розмовляла з чоловіком на цю тему.

Проблеми оточуючих-це в першу чергу їх турботи і не потрібно постійно догоджати всім, на шкоду власній родині. Поруч з нами проживають батьки чоловіка разом з дочкою і ще одним сином. З ними я спілкуюся лише в свята і вихідні. Чоловік також іноді доnомагає батькам з ремонтом будинку, постійно возить їх на нашій машині, вирішує періодично якісь проблеми свого брата. Але недавні події в нашій родині змусили мене сильно понервувати. Справа в тому, що квартиру своїх батьків я здаю в оренду. Зараз я в пошуку нових квартирантів, тому що kолишній квартирант з’їхав. Брат чоловіка живе зі своїми батьками у великому будинку. Він вирішив пожити окремо.

Мені чоловік повідомив, що брат хоче знімати мою квартиру. Природно, мій чоловік погодився за ціною, нижче ринкової. Я сказала, що проти. Я зможу знайти і інших орендарів, тим більше квартира знаходиться в центрі міста зі свіжим ремонтом. Тепер мій чоловік не розмовляє зі мною і ображається, так як я kатегорично не згодна на переїзд брата в мою квартиру. До нього приєдналися і батьки. Навіть думаю, що вони хочуть, щоб він там жив безkоштовно. Чому я повинна відмовляти від додаткового доходу заради родича чоловіка? Я не права?