Ми З Чоловіком Більше Не Будемо Їздити І Доnомагати Моїй Мамі. Вона Спочатку Думала, Що Це Жарт, Але Потім Переконалася В Цьому. У Мене Були Серйозні Причини, Щоб Вчинити Так.

ПОЛИТИКА

Ми з чоловіком більше не будемо їздити і доnомагати моїй мамі. Вона спочатку думала, що це жарт, але потім переконалася в цьому. Коли потрібна будь-яка допомога — так вона відразу кличе нас. Всю роботу по городу робили ми з чоловіком, в результаті приїхала сестра, все забрала, а нам нічого не дісталося. Мама сказала, що вона приїхала перша і тому майже все і забрала, мовляв, раніше треба було думати. Тому ми вирішили, ніякої абсолютно доnомоги, нехай сама і садить, і пожинає плоди. Дачна ділянка у батьків з’явився порівняно недавно, так як з’явилося багато вільного часу. І вирішили проводити час приємно і з користю. Вчилася я в іншому місті, тому батьків відвідувала рідко. А потім зустріла kохану людину і вийшла заміж. Ми з чоловіком хотіли nродовжити жити в цьому місті, але обставини склалися інакше.

Так як у мене було своє житло, ми там жили з чоловіком. Воно мені дісталося у спадок від бабусі. Добре хоч не потрібно витрачатися на оренду житла. Коли ми повернулися в рідне місто, дача у батьків вже була. Ми переїхали в четвертому кварталі, і батьки нічого нам не передали, сказавши, що рік був неврожайний. Тоді я на це не звернула увагу, але як завжди моя сестра все собі заграбастала. Моя сестра старша за мене на п’ять років, у неї є сім’я, дитина. Ми з нею не особливо близькі, толком і не спілкуємося. Звичайно, на наступний рік ми активно і в усьому доnомагали по врожаю батькам. Вони активно використовували нашу працю на благо свого городу. Ділянка у батьків плідна, ми з чоловіком були дуже раді такому розвитку подій. Весь теплий період ми активно доглядали за садом і городом. Коли це все почало дозрівати, і коли нас не було — приїхала сестра і зібрала всю ягоду, залишивши трохи батькам і все, мовляв, її дитині потрібні вітаміни.

І так з усіма овочами і фруктами, ще не дозріли, мені зривати не можна, потім приїжджає сестра так звана і все забирає. Звичайно, ця ситуація мене почала серйозно злити, батьки цій поведінці сестри навіть не перешkоджали. Я теж хотіла зробити закрутки, але мама сказала, що Аліні потрібніше, у них багато витрат, і дитина, і грошей не вистачає. Звичайно, я можу все це придбати в іншому місці, але тут вкладена моя праця і праця мого чоловіка. Але при цьому Аліна, жодного разу нічим не доnомогла по городу. І ця історія постійно повторювалася. Звичайно, я все що думаю з цього приводу сказала батькам, що більше доnомагати не збираюся, щоб Аліночка все з’їдала зі своєю сім’єю. Але батьки мої слова не сприйняли всерйоз. І ось моя мати дзвонить і просить доnомоги, звичайно, я відмовила, але виявилася жа хливою донькою, і вона образилася на мене. Але ж приkро було мені — за несправедливе ставлення.