У день весілля мати сказала сину, що її Оксана використовує його та дала конверт, у якому були докази. За хвилину Ігор вибіг із кімнати

ПОЛИТИКА

Вибір сина зовсім не сподобався Анастасії Степанівні. Конверт вона заготовила задовго до того, як він привів свою дівчину додому, щоб познайомитись з батьками. Вона не могла зрозуміти, як її син міг закохатися в таку простушку? Вони були, на її погляд, невідповідною парою, тому вона мала намір зіпсувати їхні стосунки. Вона вважала, що син зруйнує життя, одружившись із цією дівчиною. Вважала своїм батьківським обов’язком урятувати його від невірного рішення. Оксана та Ігор познайомилися випадково, все сталося у парку. Ігор зазвичай у таких місцях не знайомиться, але Оксана його сильно зачепила. Дівчина дуже гарна собою. Незабаром між ними почалися стосунки. Між ними були сильні почуття, тож Ігор поспішив познайомити дівчину зі своїми батьками. Батьку Оксана сподобалася своїми манерами. А ось мама її не злюбила з першого погляду.

Дізнавшись, що її батько — фермер, мати Ігоря вирішила, не сильно заглиблюючись в деталі, що така дівчина йому не підходить. Вона намагалася його відмовити, але син її не слухав, говорив, що любить її, а походження не має значення. Тоді Анастасія Степанівна вирішила взяти ситуацію до своїх рук. Анастасія Степанівна вирішила реалізувати свій план просто на весіллі. Безпосередньо перед урочистістю вона покликала Ігоря і дала йому в руки конверт, в якому були підроблені фотографії Оксани та якогось чоловіка в дуже інтимних ситуаціях. Усі фотографії були відфотошоплені , але дуже якісно, тому Ігор повірив. Він дуже засмутився. Весілля було зірвано. Анастасія Степанівна була задоволена виконаною роботою. Якось Анастасія Степанівна після салону краси зайшла до ювелірного магазину. Ще минулого тижня вона надивилася там гарні сережки і збиралася купити їх.

Вона випадково зустріла Оксану там, вона розглядала ті сережки, які їй сподобалися. Поруч із нею стояв добре одягнений чоловік у дорогому костюмі, значно старший за дівчину. Тоді Анастасія Степанівна вирішила, що це її коханець, почала її прямо в магазині поливати брудом, звинувачувати в тому, що вона меркантильна. Чоловік лише здивовано дивився на цю сцену, а потім заявив, що її батько. Тоді Анастасія Степанівна завмерла від подиву. — Не смійте так висловлюватись про мою дочку, я давно хотів з вами розібратися. Знав, що ви погане про мою доньку кажете, але мені Оксана не дозволяла. Я дуже радий, що ми з вашою родиною так і не поріднилися – сказав Андрій Петрович. Анастасія Степанівна мала дуже застарілі погляди. Вона вважала, що всі, хто займається землеробством та скотарством, є бідняками. Але батько Оксани був дуже заможним фермером. Вийшла Анастасія Степанівна з магазину принижена та зачеплена. А в Оксани все склалося чудово. Незабаром вона зустріла хлопця, який її щиро полюбив, і вийшла заміж за нього.