Оля nлакала і нічого не розуміла. Чоловік хотів подати на розлу чення, тому що вона приготувала борщ з м’ясом для нього

ПОЛИТИКА

Віктор повернувся з роботи, дружина накрила на стіл. Побачивши, що вона приготувала борщ, чоловік почав сkандалити. Він зви нувачував дружину в тому, що вона надто про нього піклується. Цитував засте реження своєї матері, яка стверджувала, що Оля його поrубить. Оля тільки nлакала. У неї був дуже м’який характер, тому вона не могла сказати слово поперек. Під кінець Віктор і зовсім заявив, що хоче розлу читися. Сказав, що вона може забиратися з квартири. Але Оля тоді витерла сльо зи, сказала, що квартира їй належить, і він сам повинен піти, якщо його щось не влаштовує. Він не чекав, що дружина може противитися його волі. Він здивувався і розлютився ще більше, став кричати, що квартиру в неї відсудить і доведе, що насправді Оля меркантильна.

Того вечора Віктор швидко зібрав речі і пішов з дому. Оля намагалася умовити його залишитися, благала майже на колінах, але він її не слухав. Коли двері за Віктором зачинилися, Оля осіла на підлогу і заnлакала. В цей день спеціально вона залишила дитину у матері, щоб провести вихідний з чоловіком, адже в той день у них була річниця весілля. Віктор ходив роздратовано по вулиці. В голові крутилися злі думки. Він сподівався, що Оля добровільно поступиться йому квартиру. Її м’який характер в самому початку знайомства навіть залучав його, але тепер викликав лише роздратування. Зрозумів він, що йому зовсім не подобається її характер, коли познайомився з Анжелою.

Ось вона справжня жінка! Він дуже нею захопився і збирався розлучитися з дружиною, щоб бути з нею. Про річницю згадав тільки коли вже підходив до будинку. Квітів він не купив, тому вирішив замість влаштувати скандал, щоб відмахнутися від цього обов’язку. Наявність дитини його не бентежила, адже багато дітей ростуть без батьків. Після відходу чоловіка з дому Оля не могла знайти собі місця. На наступний день вона поїхала до батьків за дитиною. Вона намагалася робити вигляд, що з нею все в порядку, щоб мама не запідозрила нічого. Але мама все зрозуміла з самого порога, тоді Оля все їй розповіла. Мати порадила не засмучуватися і використовувати цю можливість, щоб повернутися до життя, доглянути за собою, знайти роботу, зайнятися своєю зовнішністю і кар’єрою. Вона відмовилася від усього цього заради Віктора. Увечері Оля думала про слова матері. Відразу згадався однокурсник, якого вона зустріла кілька місяців тому. Микола кликав її до себе на роботу.

Оля тоді записала його номер. Вона зробила це чисто для галочки, а насправді вона не збиралася дзвонити, але зараз набралася сміливості і подзвонила. Вони домовилися про зустріч. Просиділи в кафе з Миколою до самого обіду, багато говорили. Він погодився взяти її на роботу. На новому робочому місці Оля дуже старалася, скоро старання були оцінені. З Миколою відносини прийшли в романтичне русло, а через півроку вони вже зустрічалися. Минуло 10 років з тих пір, як її кинув чоловік. За цей час вона встигла отримати хорошу посаду на роботу і вийти заміж за Миколу. Одного разу на вулиці Оля випадково зустріла свого колиաнього чоловіка. Виявилося, що Віктор з новою дружиною нещасливий. У нього дуже деспотична дружина. Він дуже здивувався, побачивши Олю такою красивою і радісною. Оля, дізнавшись про нове положення чоловіка, подумала про те, що справедливість у цьому світі існує.