Коли Чоловік Кинув Її, Вона Пообіцяла Самій Собі, Що Він Буде Гірко Шkодувати Про Це. Через 3 Роки Сталося Неймовірне…

ПОЛИТИКА

— Я люблю іншу. Ми повин ні роз лучитися — сказав він, дивлячись крізь неї у вікно за її спиною. Дихання перехопило, в очах стало темно. Все брехня. Їй обрізали крила. Обрізав той, якого любила, і якому вірила. Парою лаконічних пропозицій він «розірвав» її серце на тисячі клаптиків. Вона змогла утримати контроль над собою. «Не можна nлакати при ньому! Я зобов’язана бути міцною!»- твердила вона сама собі. Вони пішли в ЗАГС і подали заяву про роз лучення… Їй всього лише двадцять два роки, а вона вже роз лучена. Її однокласниці тільки-тільки заводять собі молодих людей, а вона вже зазнала гіркоту втрати. Їй здається, що вона більше не зустріне такого, як він, так до нього звикла.

Тепер, вечорами, зачинившись у своїй кімнаті, вона заходить на його сторінку в соцмережі і розглядає викладені там фотографії, де він красується зі своєю новою дівчиною. Виставив світу напоказ-дивіться який я щасливий! Заздріть мені! Ці фотосесії ще сильніше терзали її душу. Але одного разу вона вирішила кинути виклик йому. Вона записалася в спорт зал, тепер у неї п’ять днів на тиждень важкі, виснажливі тренування. Піт ллє з неї градом. Два рази в тиждень ходить з подругами в клуб, перед цим відвідавши візажиста. Всі свої кроки вона фіксує на камеру і викладає на свою сторінку в мережі.

З боку здається, що її життя повернулося в нормальне русло. Але вона все ще nродовжує стежити за його сторінкою. Намагається зрозуміти, чим та, нова, краще неї. Ніяких переваг у роз лучниці не знаходить… Пройшли три роки. «Привіт. Хотілося б побачитись, поговорити » — прийшло повідомлення від нього до неї на телефон. Десять хвилин і вона, зібрана-упакована, чекає його біля під’їзду. Приїхав, сказав, що був не правий, весь цей час стежив за її життям по Інтернету, зрозумів, що любив і любить тільки її — і пропонує повторно вийти за нього заміж… Нічого не сказавши, вона розвернулася і пішла в свою квартиру. Вона помстилася. Він біля її ніг. Більш він їй нецікавий.