Оксана Подала На Роз Лучення І Найняла Кращого Адвоката В Області. Але Тоді Вона Поняття Не Мала Хто Цей Адвокат Насправді

ПОЛИТИКА

Чоловік довів до того, що в свої 45 Оксана вирішила роз лучитися з чоловіком. Жінка вже 16 років працювала в сільській школі і 14 років була у шлюбі з Анатолієм. Толя постійно зрад жував дружині. У селі всі жаліли Оксану, адже вона була відмінним педагогом і чудовою жінкою. Тільки ледачий не знав про пригоди її чоловіка. Ось, через 14 років знущань, Оксана вирішила подати на роз лучення, проте головною причиною на це стало те, що Толя був проти дитини, а Оксана мріяла стати мамою. Подавши на роз лучення, жінка дізналася, що всі документи на будинок, побудований ними з чоловіком спільно, належали свекрусі Оксани, тобто мамі Анатолія.

Жінці порадили звернутися до кращого адвоката їхньої області, Михайла. Оксана не помітила навіть прізвище того самого адвоката і поїхала за адресою, незважаючи на пізню годину. Цим адвокатом виявився перший випускник Оксани. Михайло ще тоді зізнався своїй молодій вчительці в любові, а та сказала, що їх любов під забороною і обірвала з ним будь-який зв’язок після випускного. Хлопець потім переїхав до міста, вступив на юридичний, став одним з кращих у своїй справі, але ось з особистим життям все було не так красиво, як у виnадку з кар’єрою. Дружини Михайла не стало під час nологів.

Жінка залишила чоловікові красуню доньку, Мелісу. Саме за Мелісою в садок і поспішав Михайло, коли до нього зайшла Оксана. Вони згадали один одного, Михайло запропонував обговорити всі питання в машині, пообіцяв після садка довезти Оксану до будинку, а вже в машині він зізнався, що ніколи її не забував, і він в курсі всієї її історії. Звичайно ж, Оксана і Мишко виграли справу, довівши, що в побудові будинку Оксана грала велику роль, ніж чоловік. Але головне, що вони виграли в результаті – вони самі. Михайло і Оксана почали тоді зустрічатися, а нещодавно, у свої 41 Оксана, нарешті, стала мамою хлопчика. Тепер вони щасливо виховують Мелісу і Макса.