Маша відкрила двері, незнайомець заявив, що він живе тут. Маша думала, що той просто переплутав квартиру, але той заявив, що це його квартира.

ПОЛИТИКА

— Мам, а давай, ялинку сьогодні поставимо. Через 3 дні вже Новий рік. — Гриш, нам ще треба поїсти приготувати, там салати і пиріжки… Давай, краще завтра, будь ласка, мама дуже втомилася. — Гаразд – сказав Гриша, ледве стримуючи сльози. Помітивши заблищали очі сина, Маші довелося погодитися поставити ялинку в той же день, чому хлопчик був невимовно радий, ніби здійснилася його найзаповітніша мрія.

Маша розлуч илася з чоловіком пару місяців тому. Спочатку вона з сином переїхала до мами, але потім сама на свої гроші придбала квартиру, прямо поруч з садком, щоб було зру чніше. Маша сьогодні відпрацювала останню зміну перед новорічними канікулами, і після роботи в офісі, почалася робота вдома. Поставити ялинку, прикрасити будинок, приготувати їжі для святкового столу … ще не відпочивши Маша приступила до новорічних кло потів, в чому їй активно допомагав Гриша.

— Давай тут поставимо-сказав Гриша, вставши перед вікном.- Давай краще біля шафи, а то вдома темно буде. Маша зібрала штучну ялинку, пішла з сином за продуктами, а після повернення додому поклала його спати, сама взялася за готування. Через пару хвилин, після того як Гриша заснув, у двері подзвонили. Маша кинулася відкривати, щоб син не прокинувся від дзвінка. Це виявився якийсь незнайомець з ялинкою:- Сюрпризи … А ви ще хто?- Я тут живу. Може ви квартиру переплутали? — розгублено запитала Маша.

Виявилося, все заплутаніше, ніж здавалося. За розповідями незнайомця, Маша зрозуміла, що його дружина і дочка жили в цьому будинку, але поки він був у відрядженні, вони переїхали жити з коханцем дружини, кину вши його. Йому не було, куди переїхати, а вся ця історія нагадала Маші, якою розбитою вона була, коли дізналася про зраду чоловіка. В результаті Маша прийняла рішення дати незнайомцю місце в своєму будинку. Напередодні свята новий будинок знайти неможливо адже.

Богдан, той самий чоловік, допоміг Маші в підготовці до свята, виносив сміття, ходив з Гришею за продуктами, вони, до речі міцно здружилися. Маша і Богдан навіть не помітили, як між ними спалахнули почуття, і незабаром Богдан почав жити з Машею на постійній основі, а Маша, нарешті, перестала працювати,як проклята, адже у Богдана вже була робота з дуже навіть пристойною зарплатою.

Чи це не новорічне диво?