Залишилася я на день в будинку у сина і у мене очі на лоб полізли, від того, що там творила невістка

ПОЛИТИКА

Я так зла на свою невістку Поліну. Вона абсолютно не вміє економити, хоча сама не з дуже багатої родини. Зате з моїм сином поводиться так, ніби вона дружина олігарха. Мій син працює з ранку до вечора, а вона може так просто витратити всі його гроші, навіть оком не моргне. Я коли залишилася у них вдома ночувати, то помітила, що Поліна не вимикає світло в туалеті. Так і прогоріла лампочка до самого ранку.

Вранці я запитала у Поліни, в чому справа: — Так син боїться вночі по темряві ходити, тому ми світло для нього залишаємо. Навіть вдень вона включає світло, хоча в квартирі світло і без лампочок. — У нас тут кругом високі дерева ростуть, а ми на першому поверсі живемо, світла не вистачає, а якщо настає темрява, то мені стає сумно… Сумно їй стає, краще б порахувала, скільки грошей вона спускає за електрику в місяць. Я їй кажу, хоч за акціями в магазині стеж, щоб можна було за півціни щось в будинок купити. Але Поліні просто лінь. Навіть лінь до сусіднього магазину дійти, щоб трохи дешевше овочі купити.

Тим більше сама виходить гуляти з дитиною, так краще б напружилася, і пройшлася б пару будинків до магазину. Все марно їй пояснювати. Я від наших хороших сусідів принесла Поліні деякі дитячі речі. Перш ніж віднести, я їх помила, погладила все, ось вдома дитині в них ходити саме те. Але Поліна від такого презенту відмовилася, сказала, що на деяких речах цятки або дірочки. Так це все зашити можна, було б бажання. Але вона не стала надягати ці речі на дитину, а все віддала мені назад. Ось так не пощастило з невісткою.