Олена Прийшла Додому Зі Школи І Сказала Матері, Що Вона Не Буде Присутня На Своєму Випускному Вечора, Бо Всі Мають Танцювати З Батьками. Сашко Змусив Падчерку Передумати.

ПОЛИТИКА

— Мамо, я не хочу, щоб ти виходила заміж. Ти думаєш лише про себе. Ми обидва живемо дуже добре, чому ти одружуєшся? — Скаржилася Олена. — Олено, дочко, нам потрібен хтось, хто подбає про нас. Сашко любить мене. Він ставиться до тебе, як до власної дочки. — Але я не приймаю його як родича. Якщо ти вийдеш за нього, я піду з дому, – сказала Олена. — Я вийду за Сашка, і це питання більше не обговорюється, — додала Марія. Незабаром Марія та Сашко одружилися. Сашко переїхав до квартири Марії. Він був добрим чоловіком, дбав про Марію.

Сашко намагався потоваришувати з Оленою, але безрезультатно. — Олена, Марія сказала, що твій стілець зламався. Я можу відремонтувати його , — несміливо пропонував він з метою подружитися з падчеркою. — Ні, краще покликати майстра, — різко відповіла Лена. Марія почувала себе nогано через те, як поводилася Олена. Але Сашко сказав, що йому шко да Лєну. Він розумів, що Олена ревнує мати до нього, не хоче ні з ким ділити її любов, турботу та увагу. Якось Олена прийшла додому зі школи дуже сумна. Вчитель сказав, що учні танцюватимуть зі своїми батьками під час випускного балу.

Олена оголосила, що не буде присутня на своєму випускному вечорі. Сашко запропонував свою доnомогу. Він сказав, що неnогано танцює, Лені через нього со ромно не буде. Олена погодилася, бо дуже хотіла бути на цьому вечорі. Найкрасивішою парою на випускному вечорі були Олена та Сашко. Ставлення Олени до вітчима змінилося. Вона переконалася, що Сашко справді той родич, який може подбати про них. Дівчина була рада, що вона не сирота. Олена вибачилася перед Сашком і сказала, що рада за матір та схвалює її вибір. Сашко та Марія переглянулись і посміхнулися.